top of page

Waarom je een matras beter niet online kunt kopen

Waarom je een matras beter niet matras online kunt kopen – het belang van persoonlijk advies en testen

Stel je voor: je ligt maar niet lekker. Je merkt dat je rug pijn doet, je slaapt onrustig en elke ochtend word je vermoeider wakker. Helaas is dit een situatie die vaak voorkomt. Veel mensen liggen op een matras dat niet goed bij hen past. Dit komt vaak doordat er bij de aanschaf van een matras online geen persoonlijk advies wordt gegeven. Daarom geven we je graag enkele redenen waarom het zo belangrijk is om een matras in een fysieke winkel te kopen.

1. Ervaar het zelf

Hoe mooi het soms ook klinkt, helaas bestaat er geen one-size-fits-all matras. Ieder lichaam is anders en heeft hierdoor verschillende behoeften als het gaat om ondersteuning en comfort. In een fysieke winkel kun je matrassen uitproberen en de de verschillen in diverse materialen, stevigheden en comfortlagen voelen. Dit persoonlijke comfort kun je simpelweg niet online ervaren. Een leuk voorbeeldje aan de hand van de onderstaande afbeelding: je kan hetzelfde lichaamsgewicht hebben, maar je bouw kan alsnog heel anders zijn. Hierdoor kom je dan toch op verschillende matrassen uit.


2. Voorkom rug- en slaapproblemen Natuurlijk is het belangrijk dat een matras lekker ligt, maar we letten vooral op of je lichaam goed ligt. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het aanraden van een matras waarbij je lichaam mooi recht ligt. Een goede slaaphouding biedt de juiste ondersteuning waardoor je heerlijk ontspannen kunt slapen. 3. Deskundig advies op maat In onze beddenwinkels staat persoonlijk advies centraal. Onze experts hebben de kennis en ervaring om jou te helpen bij het kiezen van het perfecte matras. Ze gaan verder dan alleen het tonen van de beschikbare opties, ze stemmen hun advies namelijk ook af op je specifieke behoeften en voorkeuren.

4. Voel de kwaliteit en zie de verschillen Naast het comfort is de kwaliteit van een matras essentieel voor een heerlijke nachtrust. In een fysieke winkel kun je de matrassen voelen en zelf de kwaliteit ervaren. In onze winkel in Ter Aar kun je tijdens je bezoek zelfs meeluisteren met het geluid van de productie van onze boxsprings en matrassen. Ook speelt mee dat stoffen van een boxspring online vaak heel anders eruitzien en je online vaak een beperkte stof- en kleurkeuze hebt.

Je ligt een derde van je leven in je bed en voor deze belangrijke keuze mag je best wat extra tijd nemen. De aanschaf van een nieuw bed of matras is een investering die een aanzienlijke invloed heeft op je nachtrust en dagelijkse energieniveau. Wij begrijpen dit als geen ander. We nodigen je van harte uit om een van onze winkels te bezoeken, waar we je persoonlijk zullen begeleiden bij het vinden van het slaapcomfort dat perfect aansluit bij jou en je behoeftes.


Leestip: Hier lees je wanneer je matras aan vervanging toe is.


Bij beddenwebshops wordt vaak gevraagd naar je gewicht. Maar deze afbeelding is een leuk voorbeeld dat wanneer het gewicht hetzelfde is, de lichaamsbouw wel heel anders kan zijn. Ieder lichaam is uniek en zal daarom anders reageren op een matras.


Matras online kopen

336 weergaven

Yorumlar


bottom of page