top of page

Waarom je een matras beter niet online kunt kopen

Waarom je een matras beter niet matras online kunt kopen – het belang van persoonlijk advies en testen

Stel je voor: je ligt maar niet lekker. Je merkt dat je rug pijn doet, je slaapt onrustig en elke ochtend word je vermoeider wakker. Helaas is dit een situatie dat voortdurend voorkomt. De oorzaak is vaak dat iemand op een matras ligt dat niet goed (meer) bij diegene past. Wij geven je graag enkele redenen waarom het zo belangrijk is om een matras eerst te testen en persoonlijk advies te krijgen in een fysieke winkel.

1. Ervaar het zelf

Hoe mooi het soms ook klinkt, helaas bestaat er geen one-size-fits-all matras. Ieder lichaam is anders en heeft hierdoor verschillende behoeften als het gaat om ondersteuning en comfort. In een fysieke winkel kan je matrassen uitproberen en de verschillen in diverse materialen, stevigheden en comfortlagen voelen. Dit persoonlijke comfort kan je simpelweg niet online ervaren. Een leuk voorbeeldje aan de hand van de onderstaande afbeelding: je kan hetzelfde lichaamsgewicht hebben, maar je bouw kan alsnog heel anders zijn. Hierdoor kom je dan toch op verschillende matrassen uit.


2. Voorkom rug- en slaapproblemen

Natuurlijk is het belangrijk dat een matras lekker ligt, maar om lang lekker te kunnen liggen is het vooral belangrijk dat je lichaam recht ligt. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het aanraden van een matras waarbij je lichaam de juiste houding aanneemt. Een goede slaaphouding biedt de juiste ondersteuning, waardoor je heerlijk ontspannen kan slapen.


3. Deskundig advies op maat

In onze beddenwinkels staat persoonlijk advies centraal. Onze experts hebben de kennis en ervaring om jou te helpen bij het kiezen van het perfecte matras. Ze gaan verder dan alleen het tonen van de beschikbare opties, ze stemmen hun advies namelijk ook af op je specifieke behoeften en voorkeuren.

4. Voel de kwaliteit en zie de verschillen

Naast het comfort is de kwaliteit van een matras essentieel voor een heerlijke nachtrust. In een fysieke winkel kan je matrassen voelen en de kwaliteit ervaren. In onze winkel in Ter Aar kan je tijdens je bezoek zelfs meeluisteren met het geluid van de productie van onze boxsprings en matrassen. Deze worden in onze eigen fabriek in Ter Aar geproduceerd. Daarnaast speelt mee dat stoffen van een boxspring online er vaak heel anders uitzien en je online vaak een beperkte stof- en kleurkeuze hebt.

Je ligt een derde van je leven in je bed en voor deze belangrijke keuze mag je best wat extra tijd nemen. De aanschaf van een nieuw bed of matras is een investering die een aanzienlijke invloed heeft op je nachtrust en dagelijkse energieniveau. Wij begrijpen dit als geen ander. We nodigen je van harte uit om een van onze vier winkels te bezoeken, waar we je persoonlijk zullen begeleiden bij het vinden van het slaapcomfort dat perfect aansluit bij jou en je behoeftes.


Leestip: Hier lees je wanneer je matras aan vervanging toe is.


Bij beddenwebshops wordt vaak gevraagd naar je gewicht. Maar deze afbeelding is een leuk voorbeeld dat wanneer het gewicht hetzelfde is, de lichaamsbouw wel heel anders kan zijn. Ieder lichaam is uniek en zal daarom anders reageren op een matras.


Matras online kopen

419 weergaven

Comments


bottom of page