top of page

Waarom een topdekmatras? De voordelen van een topper matras

Een topper matras, ook wel bekend als een topmatras of topdekmatras, is een dun matras die je boven op je normale matras legt. Maar waarom zou je eigenlijk een topper overwegen?


1. Een topmatras is de finishing touch voor je slaapcomfort

Je bedbodem en je normale matrassen bieden de nodige ondersteuning voor je lichaam, een topmatras zorgt voor dat laatste extra stukje comfort. Met een topper matras kan je je ligcomfort aanpassen aan je persoonlijke voorkeur, zonder dat dit de ondersteuning vanuit je matrassen beïnvloedt.


2. Verlengde levensduur van je matras

Een topmatras beschermt je onderliggende matrassen tegen vuil en vocht. Hierdoor verleng je de levensduur van de matrassen aanzienlijk. Het is wel belangrijk om te weten dat een topmatras gemiddeld vijf jaar meegaat, daarna zal het afnemen in hygiëne en comfort.


3. Geen kier meer tussen matrassen

Het komt heel vaak voor dat partners verschillende matrassen hebben vanwege hun unieke lichaamsbouw, slaapvoorkeuren en behoeften. Door het gebruik van een topmatras maak je er toch een fijn geheel van en heb je geen last meer van een kier tussen twee losse matrassen. Voor wie een elektrisch verstelbaar bed heeft, hebben wij ook split-topmatrassen. Hiermee kan je ieder liggedeelte apart verstellen, zonder dat de ander hier last van heeft.


4. Gemakkelijker bed opmaken

Een topmatras is aanzienlijk dunner en lichter dan een normaal matras. Hierdoor wordt het opmaken van je bed een minder zware klus. Je molton en hoeslaken hoef je dan namelijk alleen om je topper te doen. Wil je het opmaken nog makkelijker maken? Bekijk dan eens de redenen waarom je een elektrische boxspring zou kunnen overwegen.


Wij hebben topmatrassen in verschillende diktes en materialen, waardoor de kans van slagen groot is. In onze winkels adviseren we je welk matras in combinatie met welke topper perfect bij jou en je behoeften past.


waarom een topdekmatras?

148 weergaven

Comentários


bottom of page