top of page

Beddenwinkel Ter Aar

Openingstijden

ADRES

Ma:      10:00 - 17:00 uur

Di:        10.00 - 17.00 uur

Wo:      10.00 - 17.00 uur

Do:       10.00 - 17.00 uur

Vr:        10.00 - 17.00 uur

Za:       10.00 - 16.00 uur

Zo:       gesloten

Geerweg 42 - A

2461 EB, Ter Aar

T. 0172 - 60 70 11

beddenwinkel ter aar

Beddenwinkel Ter Aar

Een knusse beddenwinkel middenin het polderlandschap van Ter Aar, waar ook ons hoofdkantoor gevestigd is. Direct achter de muur van de beddenwinkel bevindt zich onze fabriek. Tijdens uw bezoek aan deze winkel hoort u op de achtergrond de naaimachines van ons atelier en de nijverheid in de fabriek. In Ter Aar kunt u ons brede assortiment matrassen testen en bedden bewonderen en nemen we uitgebreid de tijd voor u om u van persoonlijk advies te voorzien.

Breed aanbod bij Dutch Dream Ter Aar

In onze ruime beddenspeciaalzaak in Ter Aar heeft u een ruime keuze in bedden, kussens, dekbedden, textiel en accessoires. Naast onze eigen gemaakte Dutch Sleep collectie hebben we verschillende topmerken, zoals o.a. M line, Pullman, Cinderella en Van Os in de collectie. Wij begrijpen hoe belangrijk een goedslaapcomfort is, daarom nemen we graag de tijd om u van een goed advies te voorzien. 

Uw bed kopen bij Dutch Dream Ter Aar?

Bent u opzoek naar een nieuw bed? Merkt u dat uw matras aan vervanging toe is? Of frist u uw slaapkamer graag weer op met prachtig nieuw bedtextiel? Voor alles omtrent een goede nachtrust bent u bij Dutch Dream Ter Aar aan het juiste adres. In onze beddenwinkel staat kwaliteit en persoonlijk advies centraal. Het is ons vak om u te adviseren welk slaapsysteem perfect bij u en uw voorkeuren past. Kom gerust vrijblijvend langs, wij hebben gratis parkeergelegenheden voor de deur.

bottom of page