poseidon waterbedden

WATERBEDDEN

Logo_Poseidon_2e%20deel%20met%20naam%20N
Deel%20logo%20poseidon%20test_edited.png

'The Art of Sleeping'

Slapen op een waterbed is uiterst comfortabel en biedt een volledige lichaamsondersteuning. Hierdoor heeft u geen last (meer) van drukpunten. Wanneer u beweegt volgt het water direct en geruisloos uw contouren, zodat u in iedere houding altijd even comfortabel ligt. 


Dutch Dream heeft de topkwaliteit van Poseidon in huis. Dit is een Nederlands merk in waterbedden, waarbij betrouwbaarheid en kwaliteit voorop staat. Daarnaast staat Poseidon bekend om zijn fraaie design waterbedden. Test ons aanbod waterbedden in onze filialen in Delft of Naaldwijk en ervaar zelf het comfort.

Waterbedden

Naast ondersteuning biedt een waterbed ontspannende warmte in de winter en verkoeling in de zomer. Met een verwarmingselement bepaalt u namelijk zelf de gewenste temperatuur. Hierdoor kunt u altijd aangenaam in uw waterbed slapen. Spieren ontspannen eerder door de aangename warmte, waardoor u sneller in slaap valt.

Het ideale van een waterbed is dat u de mogelijkheid heeft om voor bergruimte onder het bed te kiezen. 

Het uitgebreide assortiment aan boxmodellen, plinten, stoffen, ladeblokken en hoofdborden maakt het aantal variaties in vorm en stijl vrijwel eindeloos.

Onze waterbedden zijn te testen in Delft en Naaldwijk.
Binnenkort ook in Alphen aan den Rijn!

Schieweg 87-C

 2627 AT Delft

T. 015 380 7015

Gildestraat 227-A

2671 BW, Naaldwijk

T. 0174 - 72 55 08