top of page

Poseidon waterbed

Logo_Poseidon_2e%20deel%20met%20naam%20N
Deel%20logo%20poseidon%20test_edited.png

'The Art of Sleeping'

poseidon waterbedden

Poseidon waterbedden in Naaldwijk, Delft en Alphen aan den Rijn. Als u op zoek bent naar een goede nachtrust en de ultieme ontspanning, dan is een waterbed een perfecte keuze. Een waterbed is uiterst comfortabel, biedt een volledige lichaamsondersteuning en verlaagd uw last op drukpunten. Wanneer u beweegt volgt het water direct en geruisloos uw contouren, zodat u in iedere houding altijd even comfortabel ligt. 


Naast het comfort is een watermatras ook anti-allergeen, omdat er geen stof, zweet, bacteriën en huisstofmijt in te vinden is. Wij hebben waterbedden van Poseidon in huis, een Nederlands waterbedden merk, waarbij betrouwbaarheid en kwaliteit voorop staat. Daarnaast staat Poseidon bekend om zijn fraaie design waterbedden. 

Poseidon waterbed

Een waterbed biedt ontspannende warmte in de winter en verkoeling in de zomer. Met een verwarmingselement bepaalt u namelijk zelf de gewenste temperatuur. Hierdoor ontspannen uw spieren eerder en kunt u sneller in slaap vallen.

Het ideale van een waterbed is dat u de mogelijkheid heeft om voor bergruimte onder het bed te kiezen. Het uitgebreide assortiment aan boxmodellen, plinten, stoffen, ladeblokken en hoofdborden maakt het aantal variaties in vorm en stijl vrijwel eindeloos.

Schieweg 87-C

 2627 AT Delft

T. 015 380 7015

Gildestraat 227-A

2671 BW, Naaldwijk

T. 0174 - 72 55 08

Euromarkt 103

2408 BD

T. 0172 554000

In onze winkels ontvangt u persoonlijk advies, kunt u proefliggen en het comfort van een waterbed zelf ervaren.

bottom of page