top of page
poseidon waterbed.jpg

Waterbedden

Bent u opzoek naar een optimale ontspanning? Dan is een waterbed een perfecte keuze. Onze waterbedden zijn uiterst comfortabel, bieden een volledige lichaamsondersteuning en verlagen uw last op drukpunten. De temperatuur kunt u zelf instellen en u kunt zelfs bergruimte onder uw bed kiezen.

Waarom kiezen voor een waterbed?

Een waterbed is een bed waarbij het matras bestaat uit een kunststof zak, gevuld met water. Dit matras ligt in een waterdichte opvangbak (ook wel de veiligheidsvoering genoemd), samen zorgt deze constructie voor een lange levensduur; een waterbed kan vijftien tot twintig jaar meegaan. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van een waterbed:

Optimale lichaamsondersteuning

Een waterbed volgt nauwlettend de contouren van uw lichaam en biedt ondersteuning op de best mogelijke manier. Het gewicht wordt gelijkmatig verdeeld, wat resulteert in een drukverlagend slaapcomfort. Dit is de reden dat een waterbed onder andere wordt aangeraden bij spier-, gewrichts- of andere lichamelijke klachten.

Aanpasbare temperatuur en ligcomfort

Bij een waterbed kunt u het comfort van het matras naar wens aanpassen en de temperatuur zelf instellen. In de winter kunt u de temperatuur wat warmer zetten en in de zomer wat koeler. Dit zorgt voor een aangename en constante slaapomgeving, ongeacht het seizoen.

Goede hygiëne 

Een waterbed biedt uitstekende bescherming tegen allergieën. De tijk van het watermatras houdt huisstofmijt en huidschilfers tegen, waardoor het bed hygiënisch en schoon blijft.

Wij hebben de waterbedden van Poseidon in onze collectie, een Nederlands merk dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Kom langs in een van onze winkels in Ter Aar, Delft, of Naaldwijk en ervaar zelf het comfort van een waterbed. Ons deskundige personeel staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van het perfecte bed dat aansluit bij uw wensen en behoeften.

bottom of page