top of page

waterbed
poseidon

poseidon waterbedden

WATERBEDDEN

Logo_Poseidon_2e%20deel%20met%20naam%20N
Deel%20logo%20poseidon%20test_edited.png

'The Art of Sleeping'

Een waterbed, uiterst comfortabel met een volledige lichaamsondersteuning. Een waterbed verlaagd uw last op drukpunten. Wanneer u beweegt volgt het water direct en geruisloos uw contouren, zodat u in iedere houding altijd even comfortabel ligt. 


Naast het comfort is een watermatras ook anti-allergeen, omdat er geen stof, zweet, bacteriën en huisstofmijt in te vinden is. Dutch Dream heeft de topkwaliteit van Poseidon in huis, een Nederlands waterbedden merk, waarbij betrouwbaarheid en kwaliteit voorop staat. Daarnaast staat Poseidon bekend om zijn fraaie design waterbedden. Test ons aanbod waterbedden en ervaar zelf het comfort.

Waterbedden

Naast ondersteuning biedt een waterbed ontspannende warmte in de winter en verkoeling in de zomer. Met een verwarmingselement bepaalt u namelijk zelf de gewenste temperatuur. Hierdoor kunt u altijd aangenaam in uw waterbed slapen. Spieren ontspannen eerder door de aangename warmte, waardoor u sneller in slaap valt.

Het ideale van een waterbed is dat u de mogelijkheid heeft om voor bergruimte onder het bed te kiezen. Het uitgebreide assortiment aan boxmodellen, plinten, stoffen, ladeblokken en hoofdborden maakt het aantal variaties in vorm en stijl vrijwel eindeloos.

Onze Poseidon waterbedden zijn te testen in Delft, Naaldwijk en Alphen aan den Rijn. Wij adviseren u graag!

Schieweg 87-C

 2627 AT Delft

T. 015 380 7015

Gildestraat 227-A

2671 BW, Naaldwijk

T. 0174 - 72 55 08

Euromarkt 103

2408 BD

T. 0172 554000

bottom of page