top of page

Poseidon waterbedden

Wij hebben waterbedden van Poseidon in huis, een Nederlands waterbedden merk, waarbij betrouwbaarheid en kwaliteit voorop staat. 

De waterbedden van Poseidon zijn uiterst comfortabel, bieden een volledige lichaamsondersteuning en verlagen uw last op drukpunten. Wanneer u beweegt volgt het water geruisloos uw contouren, zodat u in iedere houding even comfortabel ligt. Naast het comfort zijn de watermatrassen van Poseidon ook anti-allergeen en hygiënisch. Stof, zweet, bacteriën en huisstofmijt kunnen namelijk niet binnen treden.

De Poseidon waterbedden bieden ontspannende warmte in de winter en verkoeling in de zomer. Met een verwarmingselement bepaalt u zelf de gewenste temperatuur. Hierdoor ontspannen uw spieren eerder en kunt u sneller in slaap vallen.

Poseidon staat bekend om zijn fraaie design waterbedden. Zo is het mogelijk om voor bergruimte onder het bed te kiezen. Er is een uitgebreid assortiment aan boxmodellen, plinten, stoffen, ladeblokken en hoofdborden.

poseidon waterbed
poseidon waterbed

'The Art of Sleeping'

Kom langs in een van onze winkels in Ter Aar, Delft, of Naaldwijk en ervaar zelf het comfort van Poseidon. Ons deskundige personeel staat klaar om u te adviseren.

Wat zijn de voordelen van een waterbed van Poseidon?

  • Het water volgt uw contouren, waardoor het lichaam optimaal wordt ondersteund en u geen last meer heeft van drukpunten

  • Een waterbed zorgt voor een drukverlagend slaapcomfort

  • U bent flexibel in de hardheid van het matras, omdat u op ieder moment de waterhoeveelheid anders kan instellen

  • Door het verwarmingselement kunt u het water zelf instellen op uw gewenste temperatuur.

  • Een waterbed is heel hygiënisch is. Perfect voor mensen die allergisch zijn, maar ook voor een fris slaapcomfort

  • De variatie in stijlen zijn groot met onder andere de mogelijkheid om bergruimte onder het bed te kiezen.

bottom of page