Met Pullman weet u zeker dat u heerlijk uitgeslapen wakker wordt. Zo behoren de matrassen van Pullman al jaren op rij tot de best beoordeelde pocketveer matrassen van Nederland.

Pullman logo
Pullman-Express-Leeds-2032-x-1360-1280x8

Pullman express

Verkrijgbaar vanaf €2.699,-

Voor wie hoge eisen stelt aan slaapcomfort, maar niet zelf wil zoeken naar de ideale combinatie van hoofdbord, boxspring, matras en comforttopper, zijn er de Pullman Express modellen. De Pullman Express boxsprings zijn leverbaar in een vaste en een verstelbare uitvoering.

Pullman boxspring
Pullman silverline en goldline

Pullman Silverline en Goldline

Verkrijgbaar vanaf €3.399,-

Een Pullman kan in vele bijzondere stoffen worden uitgevoerd. Iedere stof met zijn eigen unieke eigenschappen. Expressief of ingetogen. Modern of juist klassiek. Laat uw fantasie de vrije loop.

Silverline matras

Goldline matras

Een matras dat jaar in jaar uit als nieuw blijft aanvoelen? Met een honingraat- of InSide pocketinterieur en bekleed met een mix van wol, katoen en zijde staan de Pullman Silverline matrassen garant voor een heerlijk slaapcomfort.

Pullman Goldline zorgt voor een soepele eerste aanraking, gevolgd door exact de juiste tegendruk. De matrassen hebben een luxe damast stoffering en een gezoneerde pocketvering-interieur met elektrothermische nageharde veren.

 
 
HILD1605_oakville_detail_matrassen_edite

Pullman matrassen

Verkrijgbaar vanaf €799,- 

Pullman is uitblinker als het gaat om pocketveer matrassen. Het ligcomfort is subliem en de hoogwaardige tijk  (gevuld met katoen, wol en zijde) maakt het plaatje compleet.

Pullman matrassen
DDS_logo_edited_edited.png