top of page

Onze fabriek

Logo Dutch Sleep

Al ruim 25 jaar vervaardigen we in onze fabriek in Ter Aar unieke boxsprings, matrassen en topmatrassen. Onze producten dragen het kenmerkende Dutch Sleep label. De Dutch Sleep collectie wordt op bestelling vervaardigd, waardoor u altijd verzekerd bent van een gloednieuw product, speciaal voor u geproduceerd. Ontdek hier meer over onze mogelijkheden voor maatwerk.

Tot in elk detail

Vakmanschap

Dutch Dream Slaapcomfort

Vanaf de basis

Bij onze houtafdeling zwaait Jeanette de scepter. Hier wordt de basis gelegd voor de bouw van onze boxsprings. Bij Jeanette begint het unieke maatwerkproces, waarbij elke boxspring naar wens wordt vervaardigd. Van de allereerste stappen tot het eindproduct, wordt kwaliteit gewaarborgd. We leveren een mooi product en daar zijn we gewoonweg trots op. 

De ingrediënten

Voor de productie van onze matrassen en boxsprings gebruiken we uitsluitend hoogwaardige Nederlandse materialen. Matten met pocketveren in verschillende diktes en opbouw, schuimsoorten met verschillende eigenschappen en stoffen in vele kleuren en soorten. Wij maken het graag naar wens voor u.

Pocketveren Dutch Dream Slaapcomfort
Dutch Dream Slaapcomfort

De opbouw

Van losse materialen naar het opbouwen van een (top)matras of boxspring. Om dit op een professionele wijze te realiseren is vakkennis onmisbaar. Op iedere afdeling hebben we ervaren en vakkundige mensen om de boxsprings te produceren. Neem een voorbeeld aan Peter en Halil, zij werken al bijna 30 jaar samen in de beddenbranche en weten als geen ander hoe een mooie kwaliteit in slaapcomfort geproduceerd wordt.

Precisie werk

Alle taken die horen bij het maken van een matras of boxspring vereisen zorgvuldigheid. In ons eigen atelier worden matrastijken gemaakt en stoffen genaaid. Hier horen we onze professionele naaimachines dagelijks snorren. De finishing touch wordt verzorgd op ons atelier. Van het stofferen van de boxsprings tot het op maat maken van stoffen. Heel behendig wordt hier gezorgd dat de stoffen prachtig aansluiten op het houtwerk van de boxspring.

hollands fabricaat
bottom of page