top of page

Matrassen

Uw slaaphouding en de juiste ondersteuning zijn essentiële elementen voor een goede nachtrust. Het is ons vak om u te adviseren in het matras die perfect bij u en uw voorkeuren past. In onze eigen Dutch Sleep fabriek worden Hollandse matrassen geproduceerd.

Daarnaast zijn wij dealer van o.a. M line en Pullman.

Een puur Hollandse productie in eigen fabriek

Matrassen van een hoge kwaliteit & ligcomfort

Een ongedwongen sfeer en persoonlijk advies

Deze klanten ervaren al een heerlijk ligcomfort

Familie Maris

''Plezierig geholpen, vakkundige montage en mooi en plezierig bed.''

Familie Kenter

''Perfecte service en een heerlijk bed.''

Familie Koning

''Kwaliteit, professionaliteit goede service. Helemaal tevreden!''

"Wist u dat een matras gemiddeld 10 jaar meegaat? Een topmatras is zelfs na gemiddeld 5 jaar aan vervanging toe. Daarna neemt het af in comfort, hygiene en ondersteuning wat nek/rug klachten kan veroorzaken."

Welk matras past bij u?

Wilt u een nieuw matras kopen? We begrijpen dat het vinden van het juiste matras een uitdaging kan zijn. Matrassen en topmatrassen zijn er namelijk in veel soorten en maten. Zo hebben we koudschuim matrassen, pocketveer matrassen, traagschuim matrassen of een combinatie van beiden. De meest gangbare maat is een matras van 90x200, maar door onze eigen productie is elke (lengte) maat mogelijk. Welk matras bij u past? Daarvoor zien we u graag in een van onze winkels. Hier hebben we een ruim assortiment in soorten, materialen en hardheden. In onze winkels kunt u matrassen testen en nemen onze ervaren adviseurs met persoonlijk advies graag de tijd voor u. Een goed matras is het allerbelangrijkst, want een matras bepaalt uiteindelijk uw slaapcomfort. Een matras moet natuurlijk lekker liggen, maar u moet (vooral) ook goed en recht liggen. Dit laatste is ons specialisme, het is ons vak om u te adviseren in het matras die bij u en uw voorkeuren past. Lees hier alvast wanneer een matras aan vervanging toe is.

Wat is het verschil tussen een pocketveer matras en koudschuim matras?

Een matras is in veel uitvoeringen leverbaar. Veel voorkomend zijn de pocketvering matrassen en koudschuim matrassen. Maar wat zijn hier nu eigenlijk de verschillen tussen? De belangrijkste kenmerken van een koudschuim matras zijn de uitstekende drukverdeling en ventilatie. Daarnaast vormt een koudschuim matras zich perfect naar het lichaam, wat voor een drukverlagend effect zorgt. Een pocketvering matras biedt een goede veerkracht, een fijne ventilatie en een heerlijke ondersteuning. Wij hebben ook matrassen waar en pocketveren en koudschuim in verwerkt zijn.

 

Wat is nu beter, een pocketvering matras of een koudschuim matras? Dit is eigenlijk heel persoonlijk en niet vooraf te bepalen. Door te testen in onze winkels zien onze adviseurs welk soort matras perfect bij u past. Een proces waar de tijd voor u wordt genomen, wat het dubbel en dwars waard is als u straks weer geniet van een goede nachtrust en een fijn ligcomfort. 

bottom of page