top of page

Nederlandse matrassen

Verbeter uw slaapcomfort met onze op maat gemaakte matrassen van Hollandse bodem. We begrijpen dat het vinden van het juiste matras een uitdaging kan zijn, daarom helpen wij u graag. In onze winkels nemen onze ervaren adviseurs graag de tijd voor u.

Deze klanten ervaren al een heerlijk ligcomfort

Familie Maris

''Plezierig geholpen, vakkundige montage en mooi en plezierig bed.''

Familie Kenter

''Perfecte service en een heerlijk bed.''

Familie Koning

''Kwaliteit, professionaliteit goede service. Helemaal tevreden!''

"Wist u dat een matras gemiddeld 10 jaar meegaat? Een topmatras is zelfs na gemiddeld 5 jaar aan vervanging toe. Daarna neemt het af in comfort, hygiene en ondersteuning wat nek/rug klachten kan veroorzaken."

Welk matras past bij u?

Wilt u een nieuw matras kopen? Matrassen en topmatrassen zijn er namelijk in veel soorten en maten. Zo hebben we koudschuim matrassen, pocketveer matrassen, traagschuim matrassen of een combinatie van beiden. Door onze eigen productie is maatwerk en bijna elke (lengte) maat mogelijk.

 

Om te bepalen welk matras bij u past, zien we u graag in een van onze winkels. Hier hebben we een ruim assortiment soorten, materialen en hardheden. Een rechte slaaphouding en de juiste ondersteuning van een matras zijn essentiële elementen voor een goede nachtrust. In onze winkels kunt u matrassen testen en nemen onze ervaren adviseurs met persoonlijk advies graag de tijd voor u. Lees hier alvast hoe u het juiste matras kiest en hier hoe u kunt merken wanneer een matras aan vervanging toe is.

Waarom een matras niet online aanschaffen?

Hoe mooi het soms ook klinkt, helaas bestaat er geen one-size-fits-all matras. Ieder lichaam is anders en heeft hierdoor verschillende behoeften als het gaat om ondersteuning en comfort. In een fysieke winkel kunt u matrassen uitproberen en de de verschillen in diverse materialen, stevigheden en comfortlagen voelen. Dit persoonlijke comfort kunt u simpelweg niet online ervaren. Een goed matras is het allerbelangrijkst, want een matras bepaalt uiteindelijk uw slaapcomfort. Een matras moet natuurlijk lekker liggen, maar u moet (vooral) ook goed en recht liggen. Dit laatste is ons specialisme, het is ons vak om u te adviseren in het matras die bij u en uw voorkeuren past. Onze matrassen worden pas na bestelling geproduceerd, zo ontvangt u gegarandeerd een gloednieuw matras.

Een matras is in veel uitvoeringen leverbaar. Veel voorkomend zijn de pocketvering matrassen en koudschuim matrassen. Maar wat zijn hier nu eigenlijk de verschillen tussen? De belangrijkste kenmerken van een koudschuim matras zijn de uitstekende drukverdeling en ventilatie. Daarnaast vormt een koudschuim matras zich perfect naar het lichaam, wat voor een drukverlagend effect zorgt. Een pocketvering matras biedt een goede veerkracht, een fijne ventilatie en een heerlijke ondersteuning. Wij hebben ook matrassen waar en pocketveren en koudschuim in verwerkt zijn.

 

Maar wat is nu beter, een pocketvering matras of een koudschuim matras? Dit is eigenlijk heel persoonlijk en niet vooraf te bepalen. Door te testen in onze winkels en het horen van uw voorkeuren zien onze adviseurs welk soort matras perfect bij u past. Een proces waarbij de tijd voor u wordt genomen, zodat u weer kunt genieten van een heerlijke nachtrust.

Een mens ligt een derde van zijn leven in bed en voor deze belangrijke keuze mag u best wat extra tijd nemen. De aanschaf van een nieuw bed of matras is een investering die een aanzienlijke invloed heeft op uw nachtrust en dagelijkse energieniveau. Wij begrijpen dit als geen ander. We nodigen u van harte uit om een van onze winkels te bezoeken, waar we u persoonlijk zullen begeleiden bij het vinden van het slaapcomfort dat perfect aansluit bij u en uw behoeftes. 

Waarom is persoonlijk advies belangrijk?

Wat is het verschil tussen een pocketveer matras en koudschuim matras?

bottom of page