matras dutch sleep

Matrassen zijn er in vele soorten en maten. Welke bij u past? Daarvoor zien we u graag in een van onze showrooms. We nemen de tijd, luisteren naar uw wensen en gaan samen met u het passende slaapcomfort ontdekken.

MATRASSEN

Dutch Sleep
Hollands Fabricaat

Dutch Sleep, onze trots, die we eigenhandig maken in onze fabriek in Ter Aar. Pocketveermatrassen, volschuim en drukverlagende matrassen, vakkundig gemaakt en uitsluitend uit hoogwaardige materialen vervaardigd. 

We kunnen alles volledig het naar wens samenstellen.

Dutch Sleep: meer dan alleen een collectie

Naast onze vaste collectie Dutch Sleep matrassen en topmatrassen heeft Dutch Dream een specialiteit: het op maat maken van matrassen voor caravan, camper of boot. Een specialiteit waarbij we telkens met gepaste trots het eindproduct graag aan onze klanten overhandigen. 

Kindermatrasjes

Wij produceren ook wiegmatrasjes en kindermatrasjes. Al onze matrasjes kunnen op maat gemaakt worden, ook voor een box of wieg. Neem een kijkje op onze website

Orion kindermatras
Orion kindermatras

Het Orion kindermatrasje heeft een afneembare en wasbare tijk. Een zeer comfortabele en veerkrachtige kern, die bestaat uit HR 40 koudschuim. Daarnaast is het matrasje goed ventilerend en geeft een goede ondersteuning aan het lichaam van uw kindje.

press to zoom
Moon kindermatras
Moon kindermatras

Eenvoudig, comfortabel kindermatrasje met getapete vaste tijk.

press to zoom
Galaxy kindermatras
Galaxy kindermatras

Het Galaxy kindermatrasje heeft een kern van niet gezoneerde mini pockets met goede ventilerende eigenschappen. De afdeklaag is van polyether SG 35 en op aanvraag ook verkrijgbaar in HR koudschuim of Pantera.

press to zoom
Orion kindermatras
Orion kindermatras

Het Orion kindermatrasje heeft een afneembare en wasbare tijk. Een zeer comfortabele en veerkrachtige kern, die bestaat uit HR 40 koudschuim. Daarnaast is het matrasje goed ventilerend en geeft een goede ondersteuning aan het lichaam van uw kindje.

press to zoom
1/5
 
Matraskern Dutch Sleep

Op maat voor boot, caravan of camper

Het perfect op maat maken van matrassen en kussens is een vak apart, waar we veel zorg aan besteden. Voor u een keuze uit veel mooie stofsoorten, aan ons de taak om een mooi eindproduct te maken.

Kom gerust even langs om de mogelijkheden met ons te bespreken en een vrijblijvende prijsopgave te ontvangen.

 

Mline, de top in drukverlagende matrassen

Met een zeer vernuftig interieur zorgen M line matrassen voor een bijzonder slaapcomfort. Vooral bij lichamelijke ongemakken zorgt een drukverlagend matras van M line voor een goede nachtrust. Om voor u het perfect passende matras te bepalen, nodigen wij u graag uit om te komen testen. 

Cool Motion 1 & 2

Min of meer een basic uitvoering, die zomaar het beste bij u kan passen. Verkrijgbaar vanaf €799,-

Cool Motion 3 & 4

Een goed ondersteunend matras met een goed ventilerende toplaag.

Verkrijgbaar vanaf €1099,-

Cool Motion 5 & 6

Geavanceerd matras, zeer goede ventilatie en drukverdeling.

Verkrijgbaar vanaf €1499,-

Cool Motion  7 & 8

De nieuwste technieken, drukverdeling en ventilatie. Verkrijgbaar vanaf €1799,-

Achtergrond Pullman.jpg
Silverline matras pullman
Pullman_Beste-Getest_072018_edited.png
Pullman Ottawa

Pullman is uitblinker als het gaat om pocketveer matrassen. Het ligcomfort is subliem en de hoogwaardige tijk  (gevuld met katoen, wol en zijde) maakt het plaatje compleet.

Pullman pocketveer matrassen hebben een uitstekende ventilatie, wat fijn is als u het snel warm hebt. Kwaliteit van oudsher die in alle opzichten voldoet aan de eisen van nu.

Verkrijgbaar vanaf 749,-

Bij Dutch Dream Slaapcomfort bent u welkom om in alle rust de verschillende soorten Pullman matrassen te komen testen. Van Silverline tot Goldline. Elk matras met zijn eigen karakter, perfect afgestemd op uw gewicht, lichaamsbouw en slaaphouding.