top of page

Boxsprings

Laat u inspireren, stel uw droomboxspring samen en verbeter uw slaapcomfort.

Onze boxsprings zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en materialen. Of u nu op zoek bent naar een eenpersoonsbed, twijfelaar, een kingsize of een verstelbaar bed, bij ons is heel veel mogelijk.

Waar op letten bij het kopen van een boxspring?

Merkt u dat uw boxspring niet meer de ondersteuning geeft die u nodig heeft? Wordt u vaak moe en suf wakker? Of heeft u schouder/rug klachten na het slapen? Dat kunnen een van de tekenen zijn dat uw boxspring aan vervanging toe is. Wij helpen u graag bij de aanschaf van een nieuwe boxspring. Een goed ligcomfort is voor iedereen anders en daarom is persoonlijk advies en het testen van een boxspring en matras heel belangrijk. Hier leest u een aantal tips waar u op kunt letten bij het kopen van een boxspring.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

  • Door de verenstructuur in de bedbodem heeft een boxspring een uitstekende ventilatie en een fijne lichaamsondersteuning. 

  • Bij een boxspring zijn heel veel mogelijkheden op het gebied van design. Door de handmatige productie in onze eigen fabriek kunt u onze boxsprings volledig naar wens samenstellen. Zo voldoet de boxspring volledig aan uw wensen in stijl en comfort.

  • Een boxspring heeft een lange levensduur. Gemiddeld gaat een boxspring 20 jaar mee.

  • De in- en uitstap hoogte van een boxspring is wat hoger dan een normaal bed, wat voor een fijn comfort zorgt.

bottom of page