top of page

Beddenzaak Naaldwijk

Openingstijden

ADRES

Ma:      gesloten

Di:        10.00 - 17.30 uur

Wo:      10.00 - 17.30 uur

Do:       10.00 - 17.30 uur

Vr:        10.00 - 20.00 uur

Za:       10.00 - 17.00 uur

Zo:       1e v/d maand van

           12:00 - 17:00 uur

Naaldwijk Boulevard, Gildestraat 227-A

2671 BW, Naaldwijk

T. 0174 - 72 55 08

beddenzaak naaldwijk

Beddenzaak Naaldwijk

Aan de rand van Woonboulevard Naaldwijk vindt u onze beddenzaak met veel moois op slaapgebied. Hier krijgt u objectief en goed advies in een ongedwongen sfeer. De start van een goede nachtrust. We hebben een ruim assortiment met bedden, matrassen, bedtextiel en kussens.

Breed aanbod bij Dutch Dream Naaldwijk

In onze ruime beddenspeciaalzaak in Naaldwijk heeft u een ruime keuze in bedden, kussens, dekbedden, textiel en accessoires. Naast onze eigen gemaakte Dutch Sleep collectie hebben we verschillende topmerken, zoals o.a. M line, Pullman, Cinderella, Poseidon en Van Os in de collectie. Wij begrijpen hoe belangrijk een goedslaapcomfort is, daarom nemen we graag de tijd om u van een goed advies te voorzien. 

Uw bed kopen bij Dutch Dream Naaldwijk?

Bent u opzoek naar een nieuw bed? Merkt u dat uw matras aan vervanging toe is? Of frist u uw slaapkamer graag weer op met prachtig nieuw bedtextiel? Voor alles omtrent een goede nachtrust bent u bij Dutch Dream Naaldwijk aan het juiste adres. In onze beddenwinkel staat kwaliteit en persoonlijk advies centraal. Het is ons vak om u te adviseren welk slaapsysteem perfect bij u en uw voorkeuren past. Kom gerust vrijblijvend langs, wij hebben gratis parkeergelegenheden voor de deur.

bottom of page