Topmatras close up

TOP
matrassen

Dutch Sleep logo
Caresse logo
Topmatras panter

Panter topper

De Panter is een all-round topmatras. Met zijn mooie kwaliteit koudschuim als kern, heeft de Panter een perfecte en duurzame veerkracht. Bovendien kent de Panter een prima ventilatie. 

Pearl topper

Verwennerij die is vervaardigd uit zeer hoogwaardig koudschuim. Een dikkerd van maar liefst ca.11 cm! Ook de Pearl topper kent een uitstekende ventilatie en een zeer comfortabele veerkracht.

Topmatras memory de luxe

Memory de luxe topper

Een soepel en drukverlagend topmatras. Met een dikte van maar liefst ca. 8 cm. Hoogkwalitatieve kern en mooie stretch tijk die zorgt dat de flexibiliteit van de topper behouden blijft. 

Aeroflex topper

Een perfecte ondersteuner met mini- pocketveren en een koudschuim afdeklaag als kern. Het Aeroflex topmatras kent bovendien een uitstekende ventilatie. 

Topmatras caresse
Caresse paarden.jpg

Caresse 730-735

Luxe matrastopper met een kern van anti-allergisch HR-koudschuim met luxueuze afdeklagen.Een totale dikte van 9 cm.

Topmatras
Caresse paarden.jpg

Caresse 620-625

HR-koudschuim topmatras met een dikte van 7 cm. Een tijk van zuiver wol en katoen zorgen voor een perfecte vochtopname en ventilatie.

Caresse topmatrassen
Caresse paarden.jpg

Caresse 750-755

Topmatras met een dikte van 9 cm. Een kern van anti-allergisch gel-foam voor perfecte drukverdeling en ligcomfort.

Topmatras
Caresse paarden.jpg

Caresse 520-525

Een goed ventilerend topmatras met een kern van fijn veerkrachtig  Hybride schuim (dikte 11 cm).

Pullman Ottawa

Silverline Comfortschuim

Een kern van comfortschuim zorgt voor een wat steviger ligcomfort. Mooie stretch tijk. De toppers van Pullman zijn behandeld met Sensity, een speciale anti-bacteriele behandeling.

Silverline pocket

De Pocket topper is de meest luxueuze uit de Silverline collectie. De kern heeft een Advanced Pocket interieur met Natuurlatex. Een stretch tijk die een Sensity behandeling heeft gehad. 

Silverline Latex

Een Latex kern. De topper is afgewerkt met stretch en heeft een Sensity® behandeling gehad. De hoogte is 8 centimeter. Alle topmatrassen kunnen worden uitgevoerd in een split variant.

Silverline Natuurlatex

Natuurlatex kern en een afdekking van natuurlijke materialen als wol, zijde en katoen, aangevuld met Comfortfill. Met een prachtige genopte afwerking en damast met Sensity behandeling

Pullman logo