top of page

Beddenzaak Rijneke Boulevard

Openingstijden

ADRES

Ma:          gesloten

Di:            10.00 - 17.30 uur

Wo:          10.00 - 17.30 uur

Do:           10.00 - 20:00 uur

Vr:            10.00 - 17.30 uur

Za:           10.00 - 17.00 uur

Zo:           12:00 - 17:00 uur

Rijndijk 2d

2394 AH, Hazerswoude Rijndijk
T. 071 - 341 95 70

beddenzaak rijneke boulevard

Beddenzaak Rijneke Boulevard

In onze beddenzaak in Hazerswoude bieden we u een ruime en uitstekend verzorgde showroom met een assortiment boxsprings, ledikanten en matrassen waar u zeker een blij gevoel van krijgt. Daar mogen we het uitstekende advies van onze expert aan toevoegen. In onze winkel aan de Rijneke Boulevard nemen we uitgebreid de tijd voor u.

Breed aanbod bij Dutch Dream Hazerwoude

In onze ruime beddenspeciaalzaak aan de Rijneke Boulevard heeft u een ruime keuze in bedden, kussens, dekbedden, textiel en accessoires. Naast onze eigen gemaakte Dutch Sleep collectie hebben we verschillende topmerken, zoals o.a. M line, Pullman, Cinderella en Van Os in de collectie. Wij begrijpen hoe belangrijk een goedslaapcomfort is, daarom nemen we graag de tijd om u van een goed advies te voorzien. 

Uw bed kopen bij Dutch Dream Hazerswoude?

Bent u opzoek naar een nieuw bed? Merkt u dat uw matras aan vervanging toe is? Of frist u uw slaapkamer graag weer op met prachtig nieuw bedtextiel? Voor alles omtrent een goede nachtrust bent u bij Dutch Dream Hazerswoude aan het juiste adres. In onze beddenwinkel staat kwaliteit en persoonlijk advies centraal. Het is ons vak om u te adviseren welk slaapsysteem perfect bij u en uw voorkeuren past. Kom gerust vrijblijvend langs, wij hebben gratis parkeergelegenheden voor de deur.

bottom of page