top of page
hoog laag bed.png

Hoog laag bedden

Ontdek het ultieme comfort en de functionaliteit van onze hoog laag bedden. We begrijpen dat een goede nachtrust essentieel is voor uw welzijn. Ons hoog laag bed zorgt voor een fijne nachtrust, comfort en heeft de uitstraling van een luxe boxspring.

Onze hoog laag bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. Ons hoog laag bed zorgt voor een fijne nachtrust en heeft de uitstraling van een luxe boxspring.

De voordelen van een hoog laag bed

Section Title

''Wat onze hoog laag boxspring uniek maakt? Ons hoog laag bed ziet er niet uit als een ‘zorg bed’, het heeft namelijk de uitstraling van een luxe boxspring. Door de productie in onze eigen fabriek is het bed geheel naar wens samen te stellen, denk hierbij onder andere aan de stof, kleur, hoofdbord en het formaat. Op het bed kan ieder gewenst matras geplaatst worden.''

De hoog laag bedden staan in al onze winkels. Onze adviseurs zijn er in gespecialiseerd om u van een passend advies te voorzien. Onze puur Hollandse bedden worden geproduceerd in onze fabriek in Ter Aar.

Beddenwinkel Alphen aan den Rijn
Kopie van dutch dream delft.jpg
IMG-20230609-WA0002.jpg
naaldwijk nieuwe bestickering dutch dream.JPG
Beddenwinkel Ter Aar
bottom of page