top of page

Pullman boxsprings

Prachtige collectie

Met Pullman wordt u heerlijk uitgeslapen wakker. Boxsprings die zorgen voor een fijne ondersteuning en ventilatie.

Pullman boxsprings

Iedere Pullman boxspring is voorzien van elektro thermisch geharde pocketveren, waardoor ze een extreem lange levensduur kennen en het ligcomfort subliem is.

Verkrijgbaar vanaf €2.899,-

Charlotte.JPG

Waarom een Pullman boxspring?

Dit zijn de voordelen van een Pullman boxspring:

 

- De pocketveren in de boxspring veren over het totale bedoppervlakte mee. 

- Door de open structuur in de boxspring is de ventilatie uitstekend.

- Een Pullman boxspring kunt u volledig naar wens samenstellen.

- Pullman biedt 25 jaar garantie. 

- De producten van Pullman worden met zorg gemaakt in Nederland en zijn voorzien van hoogwaardige en duurzame materialen.

Pullman Express boxspring collectie

Met de Pullman Express collectie profiteert u van de unieke Pullman beleving voor een voordelige setprijs. Zonder veel keuzestress kunt u extra voordelig slapen op een echte Pullman. De populairste boxsprings zijn voor u al samengesteld.

De Pullman Classic collectie bestaat uit de Goldline en de Silverline. De boxsprings zijn voorzien van een pocketveren interieur. Dit zorgt voor een goede ondersteuning en fijne ventilatie. De veren in de boxsprings veren over de gehele breedte mee, waardoor uw lichaam in iedere positie wordt ondersteund. 

Welke Pullman boxspring kiest u?

Kom onze Pullman boxsprings bekijken in een onze winkels. Hier staan ervaren adviseurs voor u klaar om u te adviseren, zodat u weer kunt genieten van een heerlijke nachtrust in een prachtig en compleet bed. Lees hier ook alvast meer over de Pullman matrassen.

Pullman Classic boxspring collectie

bottom of page