top of page

Pullman boxspring

Ervaar luxe en comfort met een Pullman boxspring. Met stijlvolle ontwerpen en een hoogwaardige afwerking zorgt een Pullman boxspring dat u heerlijk uitgeslapen wakker wordt.

Pullman boxspring

Iedere Pullman boxspring is voorzien van elektro thermisch geharde pocketveren, waardoor ze een lange levensduur kennen en het ligcomfort subliem is.

Verkrijgbaar vanaf €2.899,-

Pullman boxspring

Waarom een Pullman boxspring?

Dit zijn de voordelen van een Pullman boxspring:

- De pocketveren in de boxspring veren over het totale bedoppervlakte mee. 

- Door de open structuur in de boxspring is de ventilatie uitstekend.

- Een Pullman boxspring kunt u volledig naar wens samenstellen. 

- De producten van Pullman worden met zorg gemaakt in Nederland en zijn voorzien van hoogwaardige en duurzame materialen.

Pullman boxspring Express collectie

Met de Pullman boxspring Express collectie profiteert u van de unieke Pullman beleving voor een voordelige setprijs. Zonder veel keuzestress kunt u extra voordelig slapen op een echte Pullman. De populairste boxsprings zijn voor u al samengesteld.

Pullman boxspring Classic collectie

De Pullman boxspring Classic collectie bestaat uit de Goldline en de Silverline. De boxsprings zijn voorzien van een pocketveren interieur. Dit zorgt voor een goede ondersteuning en fijne ventilatie. De veren in de Pullman boxspring veren over de gehele breedte mee, waardoor het lichaam in iedere positie wordt ondersteund. 

Welke Pullman boxspring kiest u?

Kom onze Pullman boxsprings bekijken in een onze winkels. Hier staan ervaren adviseurs voor u klaar om u te adviseren, zodat u weer kunt genieten van een heerlijke nachtrust in een prachtig en compleet bed.

pullman matras

Voor het beste comfort combineert u een Pullman boxspring met ondersteundende Pullman pocketveer matrassen.

bottom of page