top of page

Caravan matrassen | Ook op vakantie een heerlijke nachtrust

Verlang je naar het comfort van je eigen bed thuis terwijl je op reis bent? Wij kunnen dat voor je realiseren! Tijdens je volgende reis kan je ontspannen slapen en heerlijk uitgerust genieten van je vakantie.


Caravan matrassen op maat gemaakt

Een goede nachtrust is essentieel en vooral op vakantie wil je goed kunnen uitrusten. Daarom is het belangrijk om een matras te hebben dat perfect past bij jou én in je caravan, camper of boot. In onze eigen fabriek produceren we op maat gemaakte matrassen, of het nu gaat om een recht, schuin aflopend of rondlopend matras. Dankzij onze eigen productie kunnen we aan verschillende behoeften voldoen.


Matrassen op maat maken is onze specialiteit. We begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste maat op te meten. Daarom bieden we je de mogelijkheid om langs te komen met je caravan, camper, een mal of je oude matrassen. Zodra we alle maten hebben genoteerd, gaan we aan de slag om een matras naar jouw wensen te maken. Het is alleen mogelijk om langs te komen in onze winkel in Ter Aar, waar onze fabriek gevestigd is. Het is handig om van te voren even te bellen of een afspraak te maken, zo kunnen we ervoor zorgen dat de juiste persoon aanwezig is om je te helpen.


In al onze Dutch Dream winkels staan ervaren adviseurs voor je klaar om je te adviseren over het perfect passende matras. Zo kan je voortaan weer genieten van een optimaal slaapcomfort tijdens je vakantie!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van camper-, boot- en caravanmatrassen? Lees dan hier verder.


107 weergaven

ความคิดเห็น


bottom of page