top of page

Heerlijk ontspannen op je caravan matras

Heb je niet goed kunnen slapen in je boot, camper of caravan? Verlang je eigenlijk naar hetzelfde comfort als je bed thuis? Geen zorgen, de volgende keer kan je met een comfortabel caravan matras op reis gaan. Zo kan je op vakantie weer volop ontspannen en genieten!


Voor een optimale ontspanning is het belangrijk om een matras te hebben die perfect bij jou en in je caravan, camper of boot past. Dit kunnen we voor je realiseren. In onze fabriek produceren we op maat gemaakte matrassen. Of het nu gaat om een recht, schuin aflopend of een rondlopend matras, door onze eigen productie is veel mogelijk.⁠


Caravan matrassen op maat

Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om de juiste maat op te meten. Daarom bieden we je de gelegenheid om langs te komen met je caravan/camper, een mal of met je losse oude matrassen. Zodra alle maten genoteerd zijn gaan we het naar wens maken. Het langskomen met je caravan/camper of oude matrassen is alleen mogelijk op afspraak en in de winkel in Ter Aar, omdat hier de fabriek gevestigd is.


Wel staan in alle Dutch Dream winkels ervaren adviseurs klaar om je te adviseren in het perfect passende matras. Voortaan geniet jij weer van een optimaal slaapcomfort tijdens je vakantie!


Lees hier alvast meer over de mogelijkheden van camper, boot en caravan matrassen.


caravan matras

50 weergaven
bottom of page