top of page

De voordelen van een elektrische boxspring

Wat zijn de voordelen van een elektrische boxspring? Wij vertellen het je graag!


Ben je iemand die voor het slapen je favoriete serie afkijkt in bed of vind je het heerlijk om nog even een boek te lezen? Sluit je de dag af met dat ene leuke spelletje op je mobiel/tablet of wil je gewoon graag meer comfort en gemak ervaren? Dan is een elektrische boxspring het overwegen waard.


Elektrische boxspring voordelen in het comfort

Door je boxspring elektrisch te verstellen tijdens bijvoorbeeld tv kijken of het lezen van een boek lig je comfortabel en ontspannen. En nog een leuk feitje: je zit op deze manier meer rechtop, waardoor de kans dat je direct in slaap doezelt kleiner is. Dat is wel zo gezellig als je samen met je partner een film ligt te kijken. Wij zien een win-win situatie!

Daarnaast is het heerlijk om na een lange werkdag even lekker met de voetjes omhoog te liggen. Dit geeft verlichting bij vermoeide benen en rug.


‘’Vaak horen we dat mensen een boek lezen of tv kijken in bed, leunend met het kussen tegen het hoofdbord’’, vertelt onze verkoopster Betty. ‘’Natuurlijk is dat ook een manier om recht op te zitten, maar hierdoor is er een grote kans dat het hoofdbord en matras beschadigd raken. Een matras is namelijk opgebouwd uit diverse lagen en zones. Zodra je tegen je hoofdbord gaat zitten, zit je met het gehele gewicht op de schouder zone. Deze zone is niet gemaakt om dit gewicht te ondersteunen, waardoor het uiteindelijk minder lang mee gaat.’’ Naast het beschadigen van het matras, is ook je lichaamshouding en de ondersteuning niet comfortabel.


Elektrische boxspring voordelen in het gemak

Een elektrische boxspring biedt niet alleen voordelen in het comfort, maar het geeft je ook meer gemak. Door je hoofd- en voeteind omhoog te zetten wordt het opmaken van je bed een heel stuk makkelijker en minder zwaar. Daarnaast kom je met de stofzuiger weer bij ieder plekje onder je bed.

Onze elektrische boxsprings kunnen bedraad of draadloos (RC-motoren) aangestuurd worden. Je ontvangt bij onze 2-persoons boxsprings standaard 2 afstandsbedieningen, zodat je iedere zijde afzonderlijk van elkaar kunt verstellen.


Persoonlijk advies

Kom gerust eens binnenlopen in een van onze winkels en ervaar zelf hoe fijn en gemakkelijk een elektrisch boxspring is. Onze adviseurs vertellen je graag meer over alle mogelijkheden. Wist je ook al dat onze boxspring zelf samen te stellen zijn? Door de productie in onze eigen fabriek is veel mogelijk!


elektrische boxspring voordelen

elektrische boxspring

Waarom een elektrische boxspring

elektrische boxspring

180 weergaven

Comments


bottom of page