top of page

ONZE FABRIEK

Logo Dutch Sleep

Eigen puur Hollandse productie

In onze fabriek in Ter Aar maken we dagelijks unieke boxsprings, matrassen en topmatrassen van een zeer mooie kwaliteit en met een hoog ligcomfort. Kwaliteit die u kunt herkennen aan het Dutch Sleep label. Een fijn bed naar wens in vormgeving, formaat en stoffering. Dutch Sleep is een Nederlands product.

Vakmanschap

Tot in elk detail
Dutch Dream Slaapcomfort

Vanaf de basis

Jeanette is onze vakvrouw die de scepter zwaait in de houtzagerij. Hier wordt de basis gelegd voor de bouw van uw bed. Elke boxspring is uniek. U kiest de box, het hoofdbord, het formaat, de stof en kleur. Wij gaan het naar wens maken. Van basis tot eindproduct blijft kwaliteit voorop staan. We leveren een mooi product en daar zijn we gewoonweg trots op. 

De ingrediënten

Om een matras of boxspring naar wens samen te stellen zijn er veel verschillende soorten materialen nodig. Matten met pocketveren in verschillende diktes en opbouw, schuimsoorten met verschillende eigenschappen en stoffen in vele kleuren en soorten. We werken met uitsluitend hoogwaardige Nederlandse materialen.

Pocketveren Dutch Dream Slaapcomfort
Dutch Dream Slaapcomfort

De opbouw

Van losse materialen naar het opbouwen van een (top)matras of boxspring. Om dit op een professionele wijze te realiseren is vakkennis onmisbaar. Op iedere afdeling hebben we ervaren en vakkundig personeel om de boxsprings te produceren. Neem een voorbeeld aan Peter en Halil, zij werken al bijna 30 jaar samen in de beddenbranche en weten als geen ander hoe je een mooie kwaliteit in slaapcomfort maakt. 

Precisie werk

Alle taken die horen bij het maken van een matras of boxspring vereisen zorgvuldigheid. Ook als we naar het afronden van een nieuwe matras of de nieuwe boxspring gaan: het maken van de matrastijk en stoffering voor de boxsprings in ons eigen atelier. Hier horen we dagelijks de professionele naaimachines snorren. De finishing touch wordt verzorgd door Reno. Vooral het stofferen van de boxsprings is zijn specialiteit. Heel behendig zorgt hij ervoor dat de stoffen prachtig aansluiten op het houtwerk van de boxspring.

20220824_093413.jpg
IMG_6823_edited.jpg
boxspring
Dutch%20Sleep%20WIX_edited.png

Mooi en perfect slaapcomfort maken, dat is ons werk, dat is onze passie. 

bottom of page