top of page

Onze fabriek

Logo Dutch Sleep

In onze fabriek in Ter Aar maken we dagelijks unieke boxsprings, matrassen en topmatrassen. Kwaliteit die u kunt herkennen aan het Dutch Sleep label. Een fijn bed naar wens in vormgeving, formaat en stoffering. Maatwerk is mogelijk.

Tot in elk detail

Vakmanschap

Dutch Dream Slaapcomfort

Vanaf de basis

Bij onze houtafdeling zwaait Jeanette de scepter. Hier wordt de basis gelegd voor de bouw van onze boxsprings. Bij Jeanette begint het unieke maatwerkproces, waarbij elke boxspring naar wens wordt vervaardigd. Van de allereerste stappen tot het eindproduct, wordt kwaliteit gewaarborgd. We leveren een mooi product en daar zijn we gewoonweg trots op. 

De ingrediënten

Om onze matrassen en boxsprings naar wens samen te stellen zijn diverse soorten materialen nodig. Matten met pocketveren in verschillende diktes en opbouw, schuimsoorten met verschillende eigenschappen en stoffen in vele kleuren en soorten. We werken met uitsluitend hoogwaardige Nederlandse materialen.

Pocketveren Dutch Dream Slaapcomfort
Dutch Dream Slaapcomfort

De opbouw

Van losse materialen naar het opbouwen van een (top)matras of boxspring. Om dit op een professionele wijze te realiseren is vakkennis onmisbaar. Op iedere afdeling hebben we ervaren en vakkundige mensen om de boxsprings te produceren. Neem een voorbeeld aan Peter en Halil, zij werken al bijna 30 jaar samen in de beddenbranche en weten als geen ander hoe je mooie kwaliteit in slaapcomfort maakt. 

Precisie werk

Alle taken die horen bij het maken van een matras of boxspring vereisen zorgvuldigheid. In ons eigen atelier worden matrastijken gemaakt en stoffen genaaid. Hier horen we onze professionele naaimachines dagelijks snorren. De finishing touch wordt verzorgd door Reno. Vooral het stofferen van de boxsprings is zijn specialiteit. Heel behendig zorgt hij ervoor dat de stoffen prachtig aansluiten op het houtwerk van de boxspring.

20220824_093413.jpg
IMG_6823_edited.jpg
boxspring
Dutch%20Sleep%20WIX_edited.png

Mooi en perfect slaapcomfort maken, dat is ons werk, dat is onze passie. 

bottom of page