Spengense Molen rechtoek VP Dutch Sleep

Vakmanschap

Tot in elk detail

In onze fabriek in Ter Aar maken we dagelijks unieke boxsprings, matrassen en topmatrassen van een zeer mooie kwaliteit en met een hoog ligcomfort. Kwaliteit die u kunt herkennen aan het Dutch Sleep label.

Een fijn bed naar wens in vormgeving, formaat en stoffering. Dutch Sleep is een Opentop een Nederlands product.

Is uw matras aan vervangen toe? Ook hierbij kunnen wij u helpen! Meer informatie.

Vanaf de basis

Jeanette is onze vakvrouw die de scepter zwaait in de houtzagerij. Hier wordt de basis gelegd voor de bouw van uw bed. Elke boxspring is uniek. U kiest de box, het hoofdbord, het formaat, de stof en kleur. Wij gaan het naar wens maken. Van basis tot eindproduct blijft kwaliteit voorop staan. We leveren een mooi product en daar zijn we gewoonweg trots op. 

De ingrediënten

Om een matras of boxspring naar wens samen te stellen zijn er veel verschillende soorten materialen nodig. Matten met pocketveren in verschillende stevigheden en opbouw, schuimsoorten met verschillende eigenschappen en stoffen in vele kleuren en soorten. We werken met uitsluitend hoogwaardige Nederlandse materialen.   

Pocketveren fabriek Ter Aar

De opbouw

Van losse materialen naar het opbouwen van een matras, topmatras of boxspring. Om dit op een professionele wijze te realiseren is vakkennis onmisbaar. Peter en Halil werken al bijna 30 jaar samen in de beddenbranche en weten als geen ander hoe je een mooie kwaliteit in slaapcomfort maakt.   

Precisie werk

Alle taken die horen bij het maken van een matras of boxspring vereisen zorgvuldigheid. Ook als we naar het afronden van een nieuwe matras of de nieuwe boxspring gaan: het maken van de matrastijk en stoffering voor de boxsprings in ons eigen atelier. Hier horen we dagelijks de professionele naaimachines snorren. De finishing touch wordt verzorgd door Reno. Vooral het stofferen van de boxsprings is zijn specialiteit. Heel behendig zorgt hij ervoor dat de stoffen prachtig aansluiten op het houtwerk van de boxspring.

Spengense Molen rechtoek VP Dutch Sleep

Zo werken wij dagelijks aan de kwaliteit en het optimale slaapcomfort voor onze clienten.

Topmatras%20panter%20uitgesneden_blauwe%