top of page

Een televisie voetbord gekocht?

Hier staan de installatie benodigdheden voor een televisie voetbord beschreven.


De verkoper heeft het een en ander met u doorgenomen en gevraagd om de televisie zo spoedig mogelijk bij ons aan te leveren.


Wij zullen zorgen dat eventueel benodigde aanpassingen aan de lift gedaan worden en de televisie op de juiste manier in het televisie voetbord geplaatst kan worden.


Bij het bezorgen van het televisie voetbord zullen de monteurs de televisie aan de lift bevestigen en zorgen dat deze aangesloten wordt op de stroom.


Omdat er ontelbaar veel verschillende televisies zijn en evenzoveel aansluitmogelijkheden is het aansluiten van bijvoorbeeld een coax, ethernet of hdmi kabel aan u als klant zelf.


Standaard vragen wij u of u bij levering kunt zorgen voor 3 stekker verdeeldozen met allemaal een snoer van minimaal 2 meter. Een voor onder het hoofdeinde van het bed. Een voor tussen het hoofdeinde en voeteinde van het bed en een voor in het televisie voetbord.


Onder het hoofdeinde raden wij 5 aansluitingen aan. Van hoofd naar voet is 1 voldoende. Voor in de televisiekist hebben wij 2 aansluitingen nodig (lift & televisie), houdt u hierbij rekening met bijvoorbeeld extra ontvanger kastjes of andere randapparatuur. De verdeeldozen mogen geen schakelaar hebben.


Wanneer er nog andere kabels zoals coax of ethernet nodig zijn, raden wij u aan om te zorgen dat deze bij de installatie aanwezig zijn. Deze kunnen de monteurs dan samen met de stroom onder het bed door in het televisie voetbord laten lopen. Let op! Er dient vanaf het voeteinde van het bed ongeveer drie meter kabel over te zijn.


Nogmaals, het is niet de verantwoording van Dutch Dream Slaapcomfort en de monteurs om randapparatuur en signaalkabels aan te sluiten. De stroom zal, indien stekkerdozen zoals hierboven beschreven aanwezig zijn, aangesloten worden. Dit geldt voor de televisie lift en de televisie zelf.


Wanneer wij op een later tijdstip terug moeten komen voor het aansluiten van ontbrekende stroom of het in de kast brengen van signaalkabels, zullen wij hiervoor kosten in rekening brengen.

Comments


bottom of page