top of page

Koud in bed? Tips om beter te slapen - De oplossing tegen koude nachten

Heb jij het altijd koud in bed?

Het wordt weer eerder donker en de nachten worden kouder. Hoe fijn is het om deze wintermaanden in een lekker warm bed te kruipen? Bij ons geniet je ook tijdens deze periode van een fijne temperatuur tijdens uw nachtrust.


Wij hebben bedtextiel dat is ontworpen om je tijdens de wintermaanden heerlijk warm te houden. Een voorbeeld hiervan is een donzen dekbed. Onze donzen dekbedden bestaan uit duizenden kleine vlokjes. Daardoor houden ze uitstekend jouw lichaamswarmte vast, laten transpiratie goed door en kunnen het hele jaar worden gebruikt. Bovendien zijn ze licht van gewicht en gaan ze bij goed onderhoud lang mee.


Nog een ander groot voordeel? Onze donzen dekbedden kan je 4 seizoenen lang gebruiken. In de zomer komt een donzen dekbed namelijk ook heel goed van pas. Dons staat bekend om zijn goede ventilatie en lucht doorlatendheid, wat ervoor zorgt dat de dekbedden vocht en warmte regulerend zijn.


Warm beddengoed, de oplossing tegen de koude nachten

Als oplossing tegen de koude nachten hebben we een assortiment beddengoed met uitstekende isolerende eigenschappen. Wij hebben diverse soorten katoenen beddengoed. Jersey is gemaakt met en speciale breitechniek. 100% katoen met elasthan of lycra ademt en is zacht, waardoor het prettig aanvoelt. Daarnaast neemt het gemakkelijk transpiratievocht op en heeft het een ventilerende werking.


Flanel is het meest ideale materiaal als je het snel koud hebt. De stof wordt geruwd zodat de haren van het katoen overeind komen te staan en zo ideaal warmte kunnen vasthouden. Flanellen beddengoed voelt fluwelig en superzacht aan. Daarnaast is het warmte-isolerend en past de stof zich supersnel aan jouw lichaamstemperatuur aan.


Waterbedden

Voor degenen die het snel koud hebben, is een waterbed ook een perfecte keuze. Een waterbed biedt ontspannende warmte tijdens de wintermaanden. Met het verwarmingselement kunt u de gewenste temperatuur zelf regelen. Hierdoor ontspannen uw spieren en kunt u genieten van een aangename temperatuur.


Een waterbed is daarnaast uiterst comfortabel en verlaagd uw last op drukpunten. Het water past zich geruisloos aan uw bewegingen aan en biedt de juiste ondersteuning die uw lichaam nodig heeft.


Persoonlijk advies

Wij begrijpen dat een ieder uniek is en individuele behoeften heeft als het gaat om slapen. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige producten, maar ook deskundig persoonlijk advies. Onze verkopers nemen de tijd om uw slaapgewoonten en voorkeuren te begrijpen. Op deze manier kunnen ze je helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor een goede nachtrust. Of je nu op zoek bent naar warm bedtextiel, overweegt om over te stappen op een waterbed, of graag advies wilt over matrassen en boxsprings: ons Dutch Dream team staat voor je klaar!


Wil je tijdens de wintermaanden genieten van een fijne temperatuur in bed? Kom dan gerust langs bij een van onze winkels. Voel de materialen, probeer de producten uit en ervaar zelf hoe deskundig persoonlijk advies uw slaapervaring kan verbeteren.



Koud in bed? Tips om lekker te slapen

136 weergaven
bottom of page