top of page

De oplossing tegen koude nachten

Heb jij het altijd koud in bed?

De nachten worden weer kouder en de energieprijzen helaas duurder. In veel huishoudens gaat daarom de verwarming een graadje lager. Hoe fijn is het dan om in een lekker warm bed te kruipen?


Goed bedtextiel kan je heerlijk warm houden in de winter. Een donzen dekbed helpt je perfect tijdens de koudere dagen. Dons bestaat uit duizenden kleine vlokjes, die een hele goede isolerende werking hebben. Daardoor houden de dekbedden uitstekend je lichaamswarmte vast en laten ze transpiratie goed door. Verder zijn donzen dekbedden licht en gaan ze bij goed onderhoud lang mee.


Nog een ander groot voordeel? Onze donzen dekbedden kan je 4 seizoenen lang gebruiken. In de zomer komt een donzen dekbed namelijk ook heel goed van pas! Dons staat bekend om zijn goede ventilatie en lucht doorlatendheid, wat ervoor zorgt dat de dekbedden vocht en warmte regulerend zijn.


Beddengoed

Wij hebben diverse soorten katoenen beddengoed. Jersey is gemaakt met en speciale breitechniek. 100% katoen met elasthan of lycra ademt en is zacht, waardoor het prettig aanvoelt. Daarnaast neemt het gemakkelijk transpiratievocht op en heeft het een ventilerende werking.


Flanel is het meest ideale materiaal als je het snel koud hebt. De stof wordt geruwd zodat de haren van het katoen overeind komen te staan en zo ideaal warmte kunnen vasthouden. Flanellen beddengoed voelt fluwelig en superzacht aan. Daarnaast is het warmte-isolerend en past de stof zich supersnel aan jouw lichaamstemperatuur aan.


Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden en/of wil jij het bedtextiel graag eens voelen? Kom dan gerust langs bij een van onze winkels. We adviseren je graag!