top of page

Bed met TV Lift: luxe en comfort in je slaapkamer

Ben je op zoek naar een luxe gevoel in je slaapkamer? Overweeg dan eens een bed met een ingebouwde TV lift. Met een eenvoudige druk op de afstandsbediening komt de TV tevoorschijn uit het voetbord, en wanneer je klaar bent met kijken, verdwijnt hij netjes uit het zicht.


De voordelen van den bed met tv lift

Onze bedden met TV lift zijn volledig aanpasbaar aan jouw wensen. Met meer dan 50 verschillende stofopties kun je jouw bed perfect afstemmen op je slaapkamerinterieur. Zo geniet je niet alleen van luxe comfort, maar ook van een prachtige uitstraling die perfect past bij jouw persoonlijke stijl.


En het beste van alles? Al onze bedden en dus ook de TV-lift voetborden worden in onze eigen fabriek in Ter Aar (Zuid-Holland) geproduceerd. Dit betekent dat je kunt rekenen op hoogwaardige kwaliteit en een perfecte pasvorm voor jouw bed. Door deze eigen productie kun je jouw bed volledig naar wens samenstellen en wordt je tv lift voetbord in precies dezelfde kleur als je bed gestoffeerd.


Daarnaast kun je door de diverse voetborden in ons assortiment, ook kiezen welke maat TV het beste past bij jouw slaapkamer.


Kortom, investeer in een bed met TV lift en ervaar het ultieme gemak en comfort in je slaapkamer, gepaard met een vleugje luxe en Hollandse kwaliteit. Bezoek een van onze winkels voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden voor jouw perfecte slaapervaring.

11 weergaven
bottom of page