top of page

Matrassen

Verbeter uw slaapcomfort met onze op maat gemaakte matrassen van Hollandse bodem. Laat u persoonlijk adviseren in onze winkels. Al onze matrassen worden pas na bestelling geproduceerd, zo ontvangt u gegarandeerd een gloednieuw matras.

"Wist u dat een matras gemiddeld 10 jaar meegaat? Een topmatras is zelfs na gemiddeld 5 jaar aan vervanging toe. Daarna neemt het af in comfort, hygiene en ondersteuning wat nek/rug klachten kan veroorzaken."

Welk matras past bij u?

Om te bepalen welk matras bij u past, zien we u graag in een van onze winkels. Hier hebben we een ruim assortiment soorten, materialen en hardheden. We begrijpen dat het vinden van het juiste matras een uitdaging kan zijn, daarom helpen wij u graag. In onze winkels kunt u matrassen testen en nemen onze ervaren adviseurs met persoonlijk advies graag de tijd voor u. Lees hier alvast hoe u het juiste matras kiest en hier hoe u kunt merken wanneer een matras aan vervanging toe is.

Waarom een matras niet online aanschaffen?

Hoe mooi het soms ook klinkt, helaas bestaat er geen one-size-fits-all matras. Ieder lichaam is anders en heeft hierdoor verschillende behoeften als het gaat om ondersteuning en comfort. In een fysieke winkel kunt u matrassen uitproberen en de de verschillen in diverse materialen, stevigheden en comfortlagen voelen. Dit persoonlijke comfort kunt u simpelweg online niet ervaren. Een goed matras is het allerbelangrijkst, want een matras bepaalt uiteindelijk uw slaapcomfort. Een matras moet natuurlijk lekker liggen, maar u moet (vooral) ook goed en recht liggen. Dit laatste is ons specialisme, we adviseren u graag in het matras die bij u en uw voorkeuren past.

De reden waarom persoonlijk advies bij ons centraal staat

Een mens ligt een derde van zijn leven in bed en voor deze belangrijke keuze mag u best wat extra tijd nemen. De aanschaf van een nieuw bed of matras is een investering die een aanzienlijke invloed heeft op uw nachtrust en dagelijkse energieniveau. Wij begrijpen dit als geen ander. We nodigen u van harte uit om een van onze winkels te bezoeken, waar we u persoonlijk zullen begeleiden bij het vinden van het slaapcomfort dat perfect aansluit bij u en uw behoeftes.

bottom of page