top of page

Matrassen

Een rechte slaaphouding en de juiste ondersteuning van een matras zijn essentiële elementen voor een goede nachtrust. We begrijpen dat het vinden van het juiste matras een uitdaging kan zijn, daarom helpen we u graag bij uw keuze. Het is ons vak om u te adviseren in het matras die perfect bij u en uw voorkeuren past.

Alle matrassen worden pas na bestelling geproduceerd, zo ontvangt u gegarandeerd een gloednieuw matras.

"Wist u dat een matras gemiddeld 10 jaar meegaat? Een topmatras is zelfs na gemiddeld 5 jaar aan vervanging toe. Daarna neemt het af in comfort, hygiene en ondersteuning wat nek/rug klachten kan veroorzaken."

Welk matras past bij u?

Om te bepalen welk matras bij u past, zien we u graag in een van onze winkels. Hier hebben we een ruim assortiment in soorten, materialen en hardheden. In onze winkels kunt u matrassen testen en nemen onze ervaren adviseurs met persoonlijk advies graag de tijd voor u. Een goed matras is het allerbelangrijkst, want een matras bepaalt uiteindelijk uw slaapcomfort. Een matras moet natuurlijk lekker liggen, maar u moet (vooral) ook goed en recht liggen. Dit laatste is ons specialisme, het is ons vak om u te adviseren in het matras die bij u en uw voorkeuren past. Lees hier alvast hoe je het juiste matras kiest en hier wanneer een matras aan vervanging toe is.

bottom of page