top of page

Matraskern wissel

Is uw boxspring nog goed, maar zijn uw matrassen wel aan vervanging toe? Wij kunnen de kernen van uw gestoffeerde matrassen vernieuwen, waardoor uw bed langer meegaat. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Een puur Hollandse productie in eigen fabriek

Boxsprings en matrassen van een hoge kwaliteit & ligcomfort

Persoonlijk advies in een ongedwongen sfeer

matraskern wissel

Matraskernen

Door de productie in onze eigen fabriek is maatwerk mogelijk. Zo hebben we een ruim assortiment matraskernen met een diversiteit in materiaal, hardheid en comfort.

In onze winkels kunt u de verschillende kernen testen en adviseren wij u graag. Zo vindt u de matraskern die perfect bij u en uw wensen past. 

 

Geef uw boxspring een nieuw leven en geniet weer van een heerlijk slaapcomfort. 

"Wist u dat een matras gemiddeld 10 jaar meegaat? Een topmatras is zelfs na gemiddeld 5 jaar aan vervanging toe. Daarna neemt het af in comfort, hygiene en ondersteuning wat nek/rug klachten kan veroorzaken."

Hoe gaat de matraskern wissel in zijn werk?

In onze winkels krijgt u uitgebreid advies over welke matraskern het beste bij u past. Zodra we de juiste kern en maatvoering hebben vastgesteld, gaan we deze handmatig voor u produceren in onze eigen fabriek in Ter Aar.

 

We raden aan om uw matras inclusief tijk aan te leveren in een van onze winkels, zodat we een meetgarantie kunnen bieden en de exacte maat van de kern kunnen aanhouden. Natuurlijk kunt u ook zelf de kern opmeten (lengte, breedte en hoogte) of de losse tijk aanleveren, maar hierbij vervalt de meetgarantie en is dit op eigen risico.

 

Binnen ongeveer 1 tot 2 weken kunt u de nieuwe kern ophalen in de winkel en weer genieten van optimaal slaapcomfort. Het ophalen bij onze winkel in Ter Aar gaat sneller omdat de fabriek zich daar bevindt.

bottom of page