top of page

Partnerdekbed: samen maar toch verschillend

Heb jij het snel koud en kruip je het liefst weg onder een dik dekbed, terwijl bij je partner het zweet al uitbreekt bij de gedachte aan extra warmte? Dan is ons partnerdekbed de oplossing voor jullie. In deze blog ontdek je waarom een partnerdekbed een goede keuze is voor stellen met uiteenlopende slaapvoorkeuren.


Het ideale partnerdekbed: maartwerk persoonlijk aangepast

Het partnerdekbed is ideaal voor stellen met verschillende voorkeuren in temperatuur. Met vier afzonderlijke vakken kan je elk deel van het dekbed aanpassen aan ieders persoonlijke behoeften. Bijvoorbeeld, als je snel last hebt van koude voeten, dan kan je het onderste deel wat dikker laten vullen. Heeft je partner het snel warm? Dan kan dat deel van het dekbed wat dunner gevuld worden. Zo geniet ieder van een aangename nachtrust, zonder dat compromissen gesloten hoeven worden.


Gebroeders Jonk

Wij hebben de producten van Gebroeders Jonk in ons assortiment, waarvan het partnerdekbed een onderdeel is. Gebroeders Jonk heeft zich gespecialiseerd in het gebruik van de fijnste donssoorten voor hun dekbedden en kussens. Deze toewijding aan kwaliteit blijkt uit de strenge kwaliteitseisen die worden gehanteerd bij de productie.


Hoogwaardig dons is een belangrijk onderdeel om het dekbed lekker warm te maken en te voorzien van een goede ventilatie. Hierdoor kan het dekbed ‘ademen’ en wordt warmte en vocht op een natuurlijke wijze afgevoerd. Het dekbed blijft lekker zacht en comfortabel en valt mooi soepel over jou en je bed heen.


Heeft het partnerdekbed je interesse gewekt en wil je meer informatie over de mogelijkheden? Stap dan gerust eens een van onze winkels binnen of neem contact met ons op. Uiteraard kan je in onze winkels ook onze andere soorten dekbedden ervaren.68 weergaven

Comments


bottom of page