top of page

De nadelen van boxsprings met opbergruimte en het belang van optimale ondersteuning

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe boxspring, is het begrijpelijk dat je ook nadenkt over praktische zaken zoals opbergruimte. Een boxspring met opbergruimte lijkt misschien ideaal: je bespaart ruimte en hebt een handige plek om extra beddengoed of andere spullen op te bergen. Maar wij kiezen er juist bewust voor om geen boxsprings met opbergruimte aan te bieden. Waarom? Wij leggen het je graag uit.


De nadelen van boxsprings met opbergruimte

Een hoogwaardige boxspring is ontworpen om jouw lichaam een optimale ondersteuning te bieden. De vering in de bodem van een boxspring speelt een cruciale rol in het creëren van deze ondersteuning.

Een boxspring met opbergruimte moet ruimte maken voor de bergruimte, waardoor er geen plaats meer is voor deze essentiële pocketveren. In plaats daarvan lig je op een platte ondergrond welke geen extra ondersteuning biedt. Je ligt in wezen op een holle houten box met daarop een matras, wat zelfs vergelijkbaar is met wanneer je het matras op de grond zou leggen. Er is hier dan ook sprake van ‘geen verende bodem’ en dan mag het eigenlijk geen boxspring heten.


Een bewuste keuze van ons assortiment

Hoewel een boxspring met opbergruimte praktisch lijkt, geven wij toch meer prioriteit aan het bieden van een goede ondersteuning en een fijn slaapcomfort.  Daarom zijn onze boxsprings voorzien van pocketveren in de bodem en zijn we gespecialiseerd in het bieden van persoonlijk advies. Onze boxsprings en matrassen worden met de hand gemaakt in eigen fabriek in Ter Aar, waar we puur Hollandse kwaliteit leveren. Wij geloven dat een goede nachtrust begint met de juiste ondersteuning en daarom bieden wij alleen boxsprings aan die deze ondersteuning kunnen garanderen.


Benieuwd naar de perfecte boxspring voor jouw slaapbehoeften? Bezoek een van onze winkels voor persoonlijk advies en ontdek hoe onze boxsprings kunnen bijdragen aan jouw perfecte nachtrust.9 weergaven

Комментарии


bottom of page