top of page

BEDTEXTIEL

Wij hebben een breed assortiment met prachtige bedtextiel. Gaat u voor kleurrijk Kayori, stoer Beddinghouse, luxe Dommelin of hoogwaardig Formesse? 

dekbed
dons dekbed
wol dekbed
overtrekken
overtrek kopen
dekbed kopen
donzen dekbed
kussen kopen
hoofdkussens
bedtextiel
dekbedovertrek
molton
split topper

 

shutterstock_734806750.jpg
Kayori

Kayori, een heel bijzonder merk in bedtextiel. Prachtig kleurrijk met een luxe uitstraling. Onze vestigingen in Naaldwijk en Alphen aan den Rijn bieden u een breed Kayori assortiment.

Kayori dekbedovertrek
1/12
Beddinghouse

Beddinghouse heeft een enorm gevarieerd aanbod. Wij hebben deze collectie in alle winkels. Beddinghouse staat bekend om zijn variatie in stoere tot kleurrijke prints. 

Beddinghouse
1/7

Dommelin is een gerenommeerd merk met prachtige ontwerpen en mooie stoffen. Luxe, dat mogen we wel zeggen bij Dommelin. Dekbedovertrekken met passende hoeslakens in prachtige print verkrijgbaar. Slapen onder de kwaliteit van Dommelin? Dat verschil gaat u zeker voelen.

Dommelin
1/11
Dommelin dekbedovertrek
Formesse

Formesse staat bekend om uitzonderlijk hoogwaardige en duurzame hoeslakens. Maar ook om haar kwalitatieve moltons en kussenslopen.

Vooral het Bella Donna hoeslaken is een populair item.

Bella Donna
bedtextiel

HOESLAKENS

&

MOLTONS

1/6

Moltons zijn belangrijk om het matras te beschermen. Wij hebben de klassieke molton, maar ook waterdichte -en toch ventilerende- moltons in onze collectie.

Hoeslakens in kleur en stof naar wens. Voor matrassen, topmatrassen en split-topper matrassen. Kom langs en wij laten u graag de verschillen in stofsoorten voelen. U kunt rustig een bijpassende kleur of print uitzoeken, of we doen dat samen.

Bekijk ons mooie assortiment in een van onze winkels

bottom of page