BEDTEXTIEL

Wij hebben een breed assortiment met prachtige bedtextiel merken. Gaat u voor kleurrijk Kayori, stoer Beddinghouse, luxe Dommelin of hoogwaardig Formesse? Kom onze collectie bekijken in onze winkels.

dekbed
dons dekbed
wol dekbed
overtrekken
overtrek kopen
dekbed kopen
donzen dekbed
kussen kopen
hoofdkussens
bedtextiel
dekbedovertrek
molton
split topper

 

shutterstock_734806750.jpg
Kayori

Kayori, een heel bijzonder merk in bedtextiel. Prachtige kleurrijke collectie met een luxe uitstraling. Onze vestigingen in Naaldwijk en Alphen aan den Rijn bieden u het Kayori assortiment.

Kayori dekbedovertrek
1/12
Beddinghouse

Beddinghouse heeft een enorm gevarieerd aanbod. Wij hebben deze collectie in alle winkels. Beddinghouse staat bekend om variatie, van stoere tot kleurrijke prints. 

Beddinghouse
1/7

Dommelin is een gerenommeerd merk met prachtige ontwerpen en mooie stoffen. Luxe, dat mogen we wel zeggen bij Dommelin. Dekbedovertrekken met passende hoeslakens in prachtige print verkrijgbaar. Slapen onder de kwaliteit van Dommelin? Dat verschil gaat u zeker voelen.

Dommelin
1/11
Dommelin dekbedovertrek
Formesse

Formesse staat bekend om uitzonderlijk hoogwaardige en duurzame hoeslakens. Maar ook om haar kwalitatieve moltons en kussenslopen.

Vooral het Bella Donna hoeslaken is een populair item.

Bella Donna
bedtextiel

HOESLAKENS

&

MOLTONS

1/6

Moltons zijn belangrijk om het matras te beschermen. Wij hebben de klassieke molton tot waterdichte -en toch ventilerend- moltons in onze collectie.

Hoeslakens in kleur en stof naar wens. Voor matrassen, topmatrassen en split-topper matrassen. Kom langs en wij laten u graag de verschillen in stofsoorten voelen. U kunt rustig een bijpassende kleur of print uitzoeken, of we doen dat samen.

Bekijk ons mooie assortiment in een van onze winkels

bedtextiel Alphen a/d Rijn
Bedtextiel Delft
Bedtextiel hazerswoude
bedtextiel naaldwijk
bedtextiel ter aar