top of page

Bedtextiel

Een breed assortiment met prachtig bedtextiel met een diversiteit aan materialen, stevigheid en formaten. De verschillen kunt u voelen en bekijken in onze winkels. Wij geven u hier alvast een sfeerindicatie.

dekbed
dons dekbed
wol dekbed
overtrekken
overtrek kopen
dekbed kopen
donzen dekbed
kussen kopen
hoofdkussens
bedtextiel
dekbedovertrek
molton
split topper

 

Kayori

Kayori, een heel bijzonder merk in bedtextiel. Prachtig kleurrijk met een luxe uitstraling. Onze vestigingen in Naaldwijk en Alphen aan den Rijn bieden u een breed Kayori assortiment.

Kayori dekbedovertrek
Beddinghouse

Beddinghouse heeft een enorm gevarieerd aanbod. Een fijne kwaliteit hoeslakens en overtrekken. Beddinghouse staat bekend om zijn variatie in stoere tot kleurrijke prints. 

beddinghouse 1.jpg
bedtextiel

HOESLAKENS

&

MOLTONS

Moltons zijn belangrijk om het matras te beschermen. Wij hebben de klassieke molton, maar ook waterdichte -en toch ventilerende- moltons in onze collectie.

Hoeslakens in kleur en stof naar wens. Voor matrassen, topmatrassen en split-topper matrassen. Kom langs en wij laten u graag de verschillen in stofsoorten voelen. U kunt rustig een bijpassende kleur of print uitzoeken, of we doen dat samen.

Dommelin is een gerenommeerd merk met prachtige ontwerpen en mooie stoffen. Luxe, dat mogen we wel zeggen bij Dommelin. Dekbedovertrekken met passende hoeslakens in prachtige print verkrijgbaar. Slapen onder de kwaliteit van Dommelin? Dat verschil gaat u zeker voelen.

Dommelin
Dommelin dekbedovertrek
Formesse

Formesse staat bekend om uitzonderlijk hoogwaardige en duurzame hoeslakens. Maar ook om haar kwalitatieve moltons en kussenslopen.

Vooral het Bella Donna hoeslaken is een populair item.

Bella Donna
bottom of page