top of page

Wat zijn de voordelen van een waterbed?

Naast onze bekende boxsprings, ledikanten en matrassen zijn wij ook specialist in waterbedden. Wist je namelijk dat een waterbed ook zorgt voor een ontspannen, frisse en optimale nachtrust? Dat een waterbed alleen maar een hoop gedoe is en je 'zeeziek' maakt is echt verleden tijd. Onze waterbedden zijn namelijk flink met de tijd meegegaan.

De voordelen van een waterbed

Sommige mensen betitelen een waterbed als iets ouderwets, maar niks is minder waar. Ook de (technische) ontwikkeling van een waterbed heeft niet stilgestaan. Waar je in het verleden je partner voelde draaien, volgt het water nu geruisloos je contouren zonder dat je partner hier last van heeft. Doordat het water je contouren volgt, wordt je lichaam optimaal ondersteund en heb je geen last meer van drukpunten. Door deze drukverlagende werking zullen klachten mogelijk snel afnemen. Daarnaast ben je flexibel in de hardheid van het matras, omdat je op ieder moment de waterhoeveelheid anders kan instellen.


De ideale temperatuur

Een ander groot voordeel van een waterbed is het verwarmingselement. Deze zorgt voor ontspannende warmte in de winter en fijne verkoeling in de zomer. Super comfortabel, want je kan het water zelf instellen op je gewenste temperatuur. Spieren ontspannen immers eerder door een aangename temperatuur, wat ervoor zorgt dat je sneller in slaap valt.

Nog een leuk feitje is dat een waterbed heel hygiënisch is. Een perfecte keuze voor mensen die allergisch zijn, maar ook voor mensen die van een schoon en fris slaapcomfort houden. Waar bij een normaal matras huidschilfers en transpiratievocht binnen treden, komen deze bij een waterbed het matras niet in. Ze blijven op de wasbare hoes liggen, waardoor huisstofmijt wordt vermeden.


Naast het slaapcomfort zijn er ook praktische voordelen. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om bergruimte onder het bed te kiezen. Daarnaast is de variatie in stijlen in het uiterlijk groot. In onze showroom kunnen we je allerlei voorbeelden laten zien.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust eens langs bij onze winkel in Ter Aar, Delft of Naaldwijk. Hier kan je het waterbed aanbod testen en staan ervaren adviseurs voor je klaar!


voordelen waterbed

189 weergaven

Comments


bottom of page