top of page

M line matrassen

Cool Motion - Drukverlagende M line matrassen

Cool Motion M line matrassen

De unieke samenstelling van een Cool Motion M line matras zorgt voor een luxe en comfortabele slaapervaring. In dit matras zit namelijk innovatief visco-elastisch schuim, ook wel traagschuim genoemd. Hierdoor heeft het matras een drukverlagende werking en worden de contouren van het lichaam gevolgd.

Verkrijgbaar vanaf €899,-

M line matras

M line matras Cool Motion

Waarom een Cool Motion M line matras?

Dit zijn de voordelen van een M line Cool Motion matras:

- Een M line matras vormt zich perfect naar de contouren van het lichaam.

- De drukverlagende werking verminderd de druk op uw heup en schouder.

- De toplaag van alle M line matrassen zijn ventilerend en zorgen voor een fijne slaaptemperatuur.

- De M line Cool Motion matrassen worden aangeraden door topsporters en fysiotherapeuten, omdat uw lichaam tijdens uw nachtrust volledig kan ontspannen.

Welk Cool Motion M line matras past bij u?

Om te bepalen welk M line matras bij u past, zien we u graag in een van onze winkels. We begrijpen dat het vinden van het juiste matras een uitdaging kan zijn, daarom helpen wij u graag. In onze winkels kunt u onze M line matrassen testen en nemen onze ervaren adviseurs met persoonlijk advies graag de tijd voor u.

 

Is uw bed ook aan vervanging toe?

Laat u dan alvast inspireren door onze boxspring collectie.

M line Cool Motion aanbieding

Wij houden u graag op de hoogte van de aanbiedingen rondom onze M line matrassen. Bekijk al onze lopende acties hier.

Hoeslakens voor M line matrassen

Om uw matras volledig te beschermen bieden we speciale hoeslakens en moltons aan die perfect passen bij de maat van uw nieuwe M line matras. Deze speciale hoeslakens zijn exclusief verkrijgbaar bij gespecialiseerde winkels zoals de onze. Hier lees je meer over deze hoeslakens.

Waarom een M line matras niet online aanschaffen?

In een fysieke winkel kunt u matrassen uitproberen en de de verschillen in diverse materialen, stevigheden en comfortlagen voelen. Dit persoonlijke comfort kunt u simpelweg online niet ervaren. Een goed matras is het allerbelangrijkst, want een matras bepaalt uiteindelijk uw slaapcomfort. Een matras moet natuurlijk lekker liggen, maar u moet (vooral) ook goed en recht liggen. Dit laatste is ons specialisme, het is ons vak om u te adviseren in het matras die bij u en uw voorkeuren past.

Een mens ligt een derde van zijn leven in bed en voor deze belangrijke keuze mag u best wat extra tijd nemen. De aanschaf van een nieuw bed of matras is een investering die een aanzienlijke invloed heeft op uw nachtrust en dagelijkse energieniveau. Wij begrijpen dit als geen ander. We nodigen u van harte uit om een van onze winkels te bezoeken, waar we u persoonlijk zullen begeleiden bij het vinden van het slaapcomfort dat perfect aansluit bij u en uw behoeftes.

bottom of page