top of page

Het belang van split hoeslakens voor optimaal comfort van o.a. M line Matrassen

Wat is een hoeslaken met split?

Hoeslakens met split zijn een essentiële aanvulling voor verstelbare bedden of boxsprings. Ze maken het mogelijk om elk deel van het bed afzonderlijk te verstellen, zonder dat het hele laken verschuift/uitscheurt. Dit komt door de aanwezigheid van een inkeping (split) tussen beide helften van het bed, waardoor ze los van elkaar kunnen worden versteld.


Enkele of dubbele split?

Standaard zijn onze splithoeslakens voorzien van een enkele split (broekmodel), veel gebruikt voor bijvoorbeeld een splittopper. Voor topmatrassen is één split voldoende, omdat deze dunnere matrassen minder spanning op het materiaal leggen.


Echter, wanneer je kiest voor bijvoorbeeld M line matrassen op een elektrisch verstelbare boxspring, zijn twee splitten essentieel. Door de hoge hoekhoogte van M line matrassen en de afwezigheid van een topper, zijn twee splitten noodzakelijk voor langdurig gebruik van je hoeslaken. Maar ook voor de levensduur van je bedbodem. Zodra je het bed versteld met een hoeslaken zonder split, staat ook de bodem onder spanning. Wanneer dit te vaak gebeurd, zal de bedbodem minder lang meegaan.


Niet alleen voor M line matrassen is een hoeslaken met dubbele split aan te raden. Eigenlijk geldt dit voor ieder matras die dikker is dan ca. 24 cm, zoals o.a. ook Pullman matrassen en onze eigen Enterprise matrassen.


Speciale aandacht voor M line matrassen

Bij aanschaf van een elektrisch verstelbare boxspring met M line matrassen is een hoeslaken met dubbele split dus onmisbaar. Deze speciale hoeslakens zijn exclusief verkrijgbaar bij gespecialiseerde winkels zoals de onze. Om je matras volledig te beschermen, bieden wij niet alleen hoeslakens, maar ook moltons met dubbele split. De hoeslakens hebben een elastiek rondom voor een perfecte pasvorm.


Keuzemogelijkheden in Materiaal

Onze winkels hebben een uitgebreide collectie hoeslakens met split van gerenommeerde merken zoals Dommelin, Beddinghouse en Kayori. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, zoals katoen, jersey, percal of satijn. Elk materiaal biedt zijn eigen unieke eigenschappen en comfort. Lees hier welk materiaal bij jou past.


Door te investeren in hoeslakens met dubbele split voor o.a. Pullman en M line matrassen, zorg je niet alleen voor optimaal comfort, maar ook voor een perfecte pasvorm die bijdraagt aan de levensduur van je matras en hoeslaken. Bezoek onze winkels om onze uitgebreide collectie te ontdekken en laat je adviseren door onze experts voor een slaapervaring op maat.hoeslaken mline matrassen

22 weergaven

Σχόλια


bottom of page