top of page

Caravan, camper en boot matrassen

Op vakantie wilt u natuurlijk goed uitgerust zijn om lekker te kunnen genieten. Voor een optimale ontspanning is het belangrijk om een goed matras te hebben die perfect bij u en in uw caravan, camper of boot past. Dit kunnen we voor u realiseren. In onze eigen fabriek produceren we matrassen op maat.

nederlandse matrassen.jpg

Koudschuim matrassen

Onze camper, caravan en boot matrassen hebben vaak een koudschuim kern. Koudschuim matrassen hebben een goede drukverdeling en geven een fijne ondersteuning. Daarnaast heeft koudschuim door een open celstructuur een uitstekende ventilatie, wat fijn is bij een warm klimaat.

Camper, caravan en boot matrassen op maat gemaakt

In onze winkel in Ter Aar krijgt u uitgebreid en vakkundig advies over welk matras perfect bij u en uw wensen past. Heeft u een matras met een afwijkende vorm of die schuin/rond loopt? Geen probleem! We maken de matrassen handmatig voor u naar wens in onze eigen fabriek in Ter Aar. De matras-tijken zijn te verkrijgen in de kleuren wit of donkerblauw. Binnen +/- 4 weken kunt u heerlijk genieten van een optimaal slaapcomfort tijdens uw vakantie.

HR Waarde koudschuim matras

Ons koudschuim is gemaakt van een hoge HR waarde (40-50). De HR waarde geeft de kwaliteit van het schuim aan. De ideale dikte van een matras moet uw lichaamsgewicht kunnen dragen zonder dat u de bedbodem voelt. Een matrasdikte van 15 of 16 centimeter biedt doorgaans het perfecte comfortniveau en wordt gezien als de ideale dikte voor een caravan matras.

Heeft u interesse? Kom langs bij onze winkel in Ter Aar met uw caravan/camper, met een mal of met uw oude matrassen en wij maken het voor u naar wens. Om te garanderen dat de juiste medewerker aanwezig is, is het aan te raden om hiervoor een afspraak te maken of voorafgaand even te bellen.

bottom of page