top of page

Caravan, camper en boot matrassen

Op vakantie wilt u natuurlijk goed uitgerust zijn om lekker te kunnen genieten. Voor een optimale ontspanning is het belangrijk om een goed matras te hebben die perfect bij u en in uw caravan, camper of boot past. Dit kunnen we voor u realiseren. In onze eigen fabriek produceren we matrassen op maat.

nederlandse matrassen.jpg

Koudschuim matrassen

Onze camper, caravan en boot matrassen hebben vaak een koudschuim kern. Koudschuim matrassen hebben een goede drukverdeling en geven een fijne ondersteuning. Daarnaast heeft koudschuim door een open celstructuur een uitstekende ventilatie, wat fijn is bij een warm klimaat.

Camper, caravan en boot matrassen op maat gemaakt

Een goede nachtrust is essentieel, vooral wanneer je onderweg bent. In onze eigen fabriek produceren we op maat gemaakte matrassen, of het nu gaat om een recht, schuin aflopend of rondlopend matras. Dankzij onze eigen productie kunnen we aan verschillende behoeften voldoen. Zo vindt u het matras die perfect bij u en in uw camper/caravan/boot past.

 

In onze winkels krijgt u uitgebreid advies over welk matras perfect bij u en uw wensen past. Heeft u een matras met een afwijkende vorm of die schuin/rond loopt? Geen probleem! We maken de matrassen handmatig voor u naar wens in onze eigen fabriek in Ter Aar. De matras-tijken zijn te verkrijgen in de kleuren wit of donkerblauw. Binnen +/- 4 weken kunt u heerlijk genieten van een optimaal slaapcomfort tijdens uw vakantie.

HR Waarde koudschuim matras

Ons koudschuim is gemaakt van een hoge HR waarde (40-50). De HR waarde geeft de kwaliteit van het schuim aan. De ideale dikte van een matras moet uw lichaamsgewicht kunnen dragen zonder dat u de bedbodem voelt. Een matrasdikte van 15 of 16 centimeter biedt doorgaans het perfecte comfortniveau en wordt gezien als de ideale dikte voor een caravan matras.

We begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste maat op te meten, daarom bieden we u de mogelijkheid om langs te komen met je caravan, camper, een mal of uw oude matrassen. Zodra we alle maten hebben genoteerd, gaan we aan de slag om een matras naar wens te maken. Het is alleen mogelijk om hiermee langs te komen in onze winkel in Ter Aar, waar onze fabriek gevestigd is. Het is handig om van te voren even te bellen of een afspraak te maken, zo kunnen we ervoor zorgen dat de juiste persoon aanwezig is om je te helpen.

bottom of page