top of page

Camper- en boot matrassen

Laat uw matras op maat maken | Maatwerk uit eigen fabriek

Op vakantie wilt u natuurlijk goed uitgerust zijn om lekker te kunnen genieten. Voor een optimale ontspanning is het belangrijk om een matras te kiezen dat perfect past in uw caravan/camper of boot en zorgt voor een optimale nachtrust tijdens uw vakantie. Goede nachtrust en een fijn ligcomfort zijn hierin van belang. In onze eigen fabriek maken wij caravan/camper- en boot matrassen op maat, uit een puur Hollandse productie en vervaardigd uit kwalitatieve materialen.

nederlandse matrassen.jpg

Koudschuim matrassen

Onze camper- en boot matrassen hebben een koudschuim kern. Koudschuim matrassen hebben een goede drukverdeling en geven een fijne ondersteuning. Daarnaast heeft koudschuim door een open celstructuur een uitstekende ventilatie, wat fijn is bij een warm klimaat.

Camper- en boot matrassen op maat gemaakt

In onze winkel in Ter Aar krijgt u uitgebreid en vakkundig advies over welk matras perfect bij u en uw wensen past. Heeft u een matras met een afwijkende vorm of die schuin/rond loopt? Geen probleem! We maken de matrassen handmatig voor u op maat in onze eigen fabriek in Ter Aar. De matras-tijken zijn te verkrijgen in de kleuren wit of donkerblauw. Binnen +/- 4 weken kunt u heerlijk genieten van een optimaal slaapcomfort tijdens uw vakantie!

HR Waarde koudschuim matras

Ons koudschuim is gemaakt van een hoge HR waarde (40-50). De HR waarde geeft de kwaliteit van het schuim aan. De ideale dikte van een matras moet uw lichaamsgewicht kunnen dragen zonder dat u de bedbodem voelt. Een matrasdikte van 15 of 16 centimeter biedt doorgaans het perfecte comfortniveau en wordt gezien als de ideale dikte voor een caravanmatras. Door deze op maat gemaakte matrassen of toppers ervaart u een betere ondersteuning, een fijner ligcomfort en hierdoor heeft u ook een uitgeruste nacht tijdens uw vakantie.

Hebben wij uw interesse gewekt? Mmaak dan een afspraak en kom langs met uw caravan/camper, met een mal of met uw oude matrassen en wij maken het voor u naar wens!