top of page

DUTCH DREAM

Goed geslapen?

Wij zijn een beddenspecialist met eigen fabriek waarbij persoonlijk advies en kwaliteit centraal staat. Wij geven u graag een passend en goed advies, zodat u kunt genieten van een heerlijke nachtrust.

Dagelijks produceren we boxsprings en matrassen van een zeer mooie kwaliteit en een hoog ligcomfort. Een puur Hollandse productie in onze eigen fabriek. We hebben een zeer uitgebreid assortiment slaapsystemen met o.a. Pullman, M line en Cinderella.

shutterstock_734806750.jpg

Boxsprings uit onze eigen fabriek. Puur Hollandse productie.

 

Bij ons kunt u uw boxspring volledig zelf samen stellen. Zo creëert u het bed dat bij u past in stijl en comfort en kunt u genieten van een fijne nachtrust.

Kwalitatieve boxsprings van Dutch SleepPullman, M line, Cinderella en Caresse

Boxsprings vanaf €1449,-

Wij nemen in onze winkels graag de tijd om te adviseren in het matras die bij u past.

Onze Dutch Sleep matrassen worden in onze fabriek handmatig geproduceerd.

 

Ondersteunende matrassen van Dutch Sleep, M line (drukverlagende matrassen) en Pullman (pocketveer matrassen). 

Matrassen vanaf €229,-

matras mline uitgesneden.png

Onze stijlvolle ledikanten en waterbedden zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Met onze massief eiken ledikanten en waterbedden van Poseidon is veel variatie mogelijk!

Schouder/nek klachten kunnen worden voorkomen door een juiste combinatie tussen matras en kussen. Bijpassend hebben we een prachtige bedtextiel collectie en een ruime keuze in dekbedden.

Kayori - Moku - cotton-sateen  (3).jpg

Wist u dat een matras gemiddeld 10 jaar meegaat? Een topmatras is zelfs na gemiddeld 5 jaar aan vervanging toe. Een boxspring heeft een levensduur van 15 jaar. Daarna neemt het af in comfort, hygiene en ondersteuning.

bottom of page