top of page

Wat is een goed hoofdkussen?

Voor een goede lighouding is het belangrijk dat je kussen bij jou en je matras past. Wist je bijvoorbeeld dat bepaalde nek/schouderklachten ook door je kussen kunnen komen? Een kussen heeft namelijk invloed op je lighouding. Veel schouder/nek klachten kunnen worden voorkomen door een juiste combinatie tussen matras en kussen. En nog een interessant feitje: wist je dat een kussen 2/3 jaar meegaat? Daarna vermindert de ondersteuning en hygiene.


Een nieuw kussen kopen?

Wil je een nieuw kussen kopen? Test dan samen met een van onze verkopers ons brede assortiment kussens. Hierbij is het belangrijk dat je lekker ligt, maar wordt voornamelijk gelet op een rechte lighouding. Als je bijvoorbeeld een nieuw matras hebt gekocht is je lighouding anders dan op je oude matras. Hier past je huidige kussen vaak niet meer bij. Wij raden daarom aan om bij een nieuw matras ook gelijk een nieuw kussen aan te schaffen.


Wat is een goed hoofdkussen voor jou?

Voorkom een verkeerde slaaphouding en gebruik een goed en passend kussen. Wij geven je graag advies en vinden dan samen met jou het juiste hoofdkussen. Er is voor elke schouderbreedte en matras- type een passend kussen.


Onze kussens met neksteun zijn erg populair. Een hoofdkussen met neksteun helpt rug-, schouder- of nekklachten te voorkomen of te verminderen. Dit komt doordat het hoofd en de nek in een rechte lijn zijn gepositioneerd. Hierdoor ontstaat een natuurlijke houding en zo kan het lichaam ontspannen.


Ben je iemand die het snel warm hebt? Probeer dan eens onze Zenzo kussens. Dit zijn kussens met een warmteregulatie. De verkoelende Zenzo kussens vormen zich daarbij ook tot je lichaam.


Al onze kussens zijn in verschillende hoogtes leverbaar. Heeft natuurlatex de voorkeur, of ga je toch liever voor dons? Door te kijken en te testen vinden we voor jou een passend kussen.

209 weergaven
bottom of page