top of page

Wat is een goed hoofdkussen?

Welk hoofdkussen past bij jou?

Voor een goede lighouding is het belangrijk dat je kussen bij jou en je matras past. Wist je bijvoorbeeld dat bepaalde nek/schouderklachten ook door je kussen kunnen komen? Een kussen heeft namelijk invloed op je lighouding. Veel nek/schouder klachten kunnen worden voorkomen door een juiste combinatie tussen matras en kussen. En nog een interessant feitje: wist je dat een kussen 2/3 jaar meegaat? Daarna vermindert de ondersteuning en hygiëne.


Een nieuw kussen kopen?

Wil je een nieuw kussen kopen? Uiteraard is het belangrijk dat je lekker ligt, maar wij letten er voornamelijk op dat je lichaam goed ligt. Daarom kan je in onze winkels ons brede assortiment kussens testen. Als je bijvoorbeeld een nieuw matras hebt gekocht, ligt je lichaam anders dan op je oude matras. De kans is groot dat je met je huidige kussen geen rechte lighouding meer hebt. Wij raden daarom aan om bij een nieuw matras ook gelijk een nieuw kussen aan te schaffen.


Kussens testen

In onze winkels kan je ons brede assortiment kussens testen en geven wij je graag persoonlijk advies. Dit is belangrijk, want wegens hygiëne regels mag je het kussen niet retourneren. Wij snappen dat dit best lastig kan zijn. Daarom bieden we je de mogelijk om in onze winkel in Ter Aar een testkussen op te komen halen (vooraf reserveren is verplicht). Zo kan je een nachtje proefliggen en ervaar je of het kussen en je matras een match zijn. Op deze manier weet je dat je het kussen kiest die bij perfect bij jou past en heb je gegarandeerd een nieuw kussen, die nog niet beslapen is.


Wat is een goed hoofdkussen voor jou?

Voorkom een verkeerde slaaphouding en gebruik een goed en passend kussen. Wij geven je graag advies in welk hoofdkussen perfect bij jou en je wensen past. Er is voor elke schouderbreedte en matras- type een passend kussen, zodat je met een perfecte lighouding kunt slapen.


Kussens met neksteun

Onze kussens met neksteun zijn erg populair. Een hoofdkussen met neksteun helpt rug-, schouder- of nekklachten te voorkomen of te verminderen. Dit komt doordat het hoofd en de nek in een rechte lijn zijn gepositioneerd. Hierdoor ontstaat een natuurlijke houding en kan het lichaam ontspannen.


Verkoelende kussens

Ben je iemand die het snel warm hebt? Probeer dan eens onze Zenzo kussens. Dit zijn kussens met een warmteregulatie. De verkoelende Zenzo kussens vormen zich daarbij ook tot je lichaam.


Al onze kussens zijn in verschillende hoogtes leverbaar. Heeft natuurlatex de voorkeur, vind je het fijn dat je hoofd in je kussen wegzakt, of houd je juist van stevigheid? Door te kijken en te testen in een van onze winkels vinden we voor jou een passend kussen.

405 weergaven

Comments


bottom of page