top of page

Beddenzaak Alphen aan den Rijn

Openingstijden

ADRES

Ma:      gesloten

Di:        10.00 - 17.00 uur

Wo:      10.00 - 17.00 uur

Do:       10.00 - 17.00 uur

Vr:        10.00 - 17.00 uur

Za:       10.00 - 17.00 uur

Zo:       gesloten

Euromarkt 103

2408 BD Alphen a/d Rijn

T. 0172 - 55 40 00

Onze winkel in Alphen moet door de bouwplannen op de Euromarkt per 3 juni helaas de deuren sluiten. Wij helpen u graag in onze winkel in Ter Aar of Hazerswoude (Rijneke Boulevard). Allebei ongeveer een kwartier rijden vanaf Alphen a/d Rijn. Lees hier meer over de sluiting.

Beddenzaak alphen aan den rijn

Beddenzaak Alphen a/d Rijn

Aan de Euromarkt in Alphen aan den Rijn treft u onze fijne beddenzaak. Een frisse uitstraling, prettige en persoonlijke sfeer en een gevarieerd aanbod. Een beddenspecialist waar u terecht kunt voor passend advies en waar de tijd wordt genomen. We bieden u een ruime keuze in bedden, matrassen, waterbedden en bedtextiel.

   

Breed aanbod bij Dutch Dream Alphen aan den Rijn

In onze ruime beddenspeciaalzaak in Alphen aan den Rijn heeft u een ruime keuze in bedden, kussens, dekbedden, textiel en accessoires. Naast onze eigen gemaakte Dutch Sleep collectie hebben we verschillende topmerken, zoals o.a. M line, Pullman, Cinderella, Poseidon en Van Os in de collectie. Wij begrijpen hoe belangrijk een goedslaapcomfort is, daarom nemen we graag de tijd om u van een goed advies te voorzien. 

Uw bed kopen bij Dutch Dream Alphen aan den Rijn?

Bent u opzoek naar een nieuw bed? Merkt u dat uw matras aan vervanging toe is? Of frist u uw slaapkamer graag weer op met prachtig nieuw bedtextiel? Voor alles omtrent een goede nachtrust bent u bij Dutch Dream Alphen a/d Rijn aan het juiste adres. In onze beddenwinkel staat kwaliteit en persoonlijk advies centraal. Het is ons vak om u te adviseren welk slaapsysteem perfect bij u en uw voorkeuren past. Kom gerust vrijblijvend langs, wij hebben gratis parkeergelegenheden voor de deur.

bottom of page