top of page

Simmons matras

Een laag thermofoam traagschuim in combinatie met pocketveren

Simmons matrassen

Simmons matrassen zorgen ervoor dat u het gevoel heeft alsof u zweeft. Dit 31cm hoge matras is opgebouwd met een Fullsoft-technologie pocketveer en een laag thermofoam traagschuim dat zich vormt naar uw lichaam en zich aanpast aan veranderingen in de temperatuur. Het slaapklimaat en de ventilatie worden geoptimaliseerd door de thermo regulerende eigenschappen. Wij hebben de Simmons Blue Note Blues in onze collectie, een matras dat zorgt voor een zacht comfort en een stevige ondersteuning.

simmons1.jpeg

Simmons matrassen

simmons matras

Simmons matras Blue Note Blues

Voorzien van een laag Thermofoam traagschuim in combinatie met de Fullsoft-technologie pocketveer. Deze combinatie zorgt voor een uniek gevoel, alsof u in de lucht zweeft. En dat terwijl uw wervelkolom perfect wordt ondersteund. Het schuim zorgt voor een fijn comfort met een drukverlagende werking. De pocketveer ondersteunt de wervelkolom optimaal en maakt het mogelijk dat de spieren volledig herstellen en ontspannen. Het matras is in een soepele en stevige variant leverbaar.

Verkrijgbaar vanaf €1449,-

Welk Simmons matras past bij u?

In onze winkels staan onze verkopers klaar om u te adviseren in het juiste Simmons matras. Zij zijn gespecialiseerd in het geven van een passend advies, zodat u weer kunt genieten van een heerlijke nachtrust.

Is uw bed ook aan vervanging toe? Laat u dan alvast inspireren door onze boxspring collectie.

bottom of page