top of page

Pullman matras

Specialist in pocketveer matrassen

Met een Pullman matras wordt u heerlijk uitgeslapen wakker. Zo behoren de matrassen van Pullman al jaren op rij tot de best beoordeelde pocketveer matrassen van Nederland.

Pullman matras

Pullman is uitblinker als het gaat om pocketveer matrassen. Het ligcomfort is subliem en de hoogwaardige tijk (gevuld met katoen, wol en zijde) maakt het plaatje compleet.

Verkrijgbaar vanaf €799,-

Pullman matras

Waarom een Pullman matras?

Dit zijn de voordelen van een Pullman matras:

- Pullman matrassen behoren al jaren tot de best beoordeelde pocketveer matrassen van Nederland.

- Pullman matrassen zorgen voor een perfecte ondersteuning en ligcomfort.

- Het matras zorgt voor een ultieme drukverdeling van je lichaam op de juiste plaatsen.

- Een pullman matras heeft een goede ventilatie.

- De matrassen zijn voorzien van een hoogwaardige tijk (gevuld met katoen, wol en zijde).

- Een ruim assortiment (Goldline en Silverline), waardoor de kans van slagen groot is

Pullman matras Goldline collectie

Met een Pullman matras Goldline ervaart u een soepele eerste aanraking, gevolgd door de juiste tegendruk. Dit komt door de Inside pocketveren in het matras. Daarmee zorgt een hogere laag pocketveren voor de soepelheid en kleinere veren voor weerstand en ondersteuning. Een fijne combinatie voor een heerlijk ligcomfort.

Een Pullman matras Silverline kan voorzien zijn van Inside pocketveren, maar ook van een 7-zones Honingraat interieur. Dit laatste heeft aan beide kanten verschillende windingen, waardoor de veer direct reageert op je lichaam. Zo krijgt uw lichaam op elke plek precies de juiste ondersteuning. 

Welk Pullman matras past bij u?

Om te bepalen welk Pullman matras bij u past staan ervaren adviseurs klaar in onze winkels. Zij zijn gespecialiseerd in het geven van passend advies, zodat u weer kan genieten van een heerlijke nachtrust. Is uw bed ook aan vervanging toe? Laat u dan alvast inspireren door onze boxspring collectie.

Pullman matras Silverline collectie

bottom of page