top of page

Pullman matrassen

Specialist in pocketveer matrassen

Met een Pullman matras wordt u heerlijk uitgeslapen wakker. Zo behoren de matrassen van Pullman al jaren op rij tot de best beoordeelde pocketveer matrassen van Nederland.

Pullman matras

Pullman is uitblinker als het gaat om pocketveer matrassen. Het ligcomfort is subliem en de hoogwaardige tijk (gevuld met katoen, wol en zijde) maakt het plaatje compleet.

Verkrijgbaar vanaf €799,-

Pullman matras

Waarom een Pullman matras?

Dit zijn de voordelen van een Pullman matras:

- Pullman matrassen behoren al jaren tot de best beoordeelde pocketveer matrassen van Nederland.

- Pullman matrassen zorgen voor een perfecte ondersteuning en ligcomfort.

- Het matras zorgt voor een ultieme drukverdeling van je lichaam op de juiste plaatsen.

- Een pullman matras heeft een goede ventilatie.

- De matrassen zijn voorzien van een hoogwaardige tijk (gevuld met katoen, wol en zijde).

- Een ruim assortiment (Goldline en Silverline), waardoor de kans van slagen groot is

Pullman matras Goldline collectie

Met een Pullman matras Goldline ervaart u een soepele eerste aanraking, gevolgd door de juiste tegendruk. Dit komt door de Inside pocketveren in het matras. Daarmee zorgt een hogere laag pocketveren voor de soepelheid en kleinere veren voor weerstand en ondersteuning. Een fijne combinatie voor een heerlijk ligcomfort.

Een Pullman matras Silverline kan voorzien zijn van Inside pocketveren, maar ook van een 7-zones Honingraat interieur. Dit laatste heeft aan beide kanten verschillende windingen, waardoor de veer direct reageert op je lichaam. Zo krijgt uw lichaam op elke plek precies de juiste ondersteuning. 

Welk Pullman matras past bij u?

Om te bepalen welk Pullman matras bij u past, zien we u graag in een van onze winkels. We begrijpen dat het vinden van het juiste matras een uitdaging kan zijn, daarom helpen wij u graag. In onze winkels kunt u onze Pullman matrassen testen en nemen onze ervaren adviseurs met persoonlijk advies graag de tijd voor u.

 

Is uw bed ook aan vervanging toe?

Laat u dan alvast inspireren door onze boxspring collectie.

Pullman matras Silverline collectie

Pullman pocketveer matrassen van een hoogwaardige kwaliteit

Pullman produceert al 150 jaar lang hoogwaardige matrassen. Of u nu houdt van stevig of zacht: de unieke vering, sublieme afwerking en luxueuze materialen van onze Pullman matrassen zorgen voor een fijn slaapcomfort. Wij hebben de Silverline en Goldline matrassen van Pullman in onze collectie.

Waarom een Pullman matras niet online aanschaffen?

In een fysieke winkel kunt u matrassen uitproberen en de de verschillen in diverse materialen, stevigheden en comfortlagen voelen. Dit persoonlijke comfort kunt u simpelweg online niet ervaren. Een goed matras is het allerbelangrijkst, want een matras bepaalt uiteindelijk uw slaapcomfort. Een matras moet natuurlijk lekker liggen, maar u moet (vooral) ook goed en recht liggen. Dit laatste is ons specialisme, we adviseren u graag in het matras die bij u en uw voorkeuren past.

Een mens ligt een derde van zijn leven in bed en voor deze belangrijke keuze mag u best wat extra tijd nemen. De aanschaf van een nieuw bed of matras is een investering die een aanzienlijke invloed heeft op uw nachtrust en dagelijkse energieniveau. Wij begrijpen dit als geen ander. We nodigen u van harte uit om een van onze winkels te bezoeken, waar we u persoonlijk zullen begeleiden bij het vinden van het slaapcomfort dat perfect aansluit bij u en uw behoeftes.

bottom of page