top of page

Pullman matrassen

Specialist in pocketveer matrassen

Met Pullman wordt u heerlijk uitgeslapen wakker. Zo behoren de matrassen van Pullman al jaren op rij tot de best beoordeelde pocketveer matrassen van Nederland.

Pullman matrassen

Pullman is uitblinker als het gaat om pocketveer matrassen. Het ligcomfort is subliem en de hoogwaardige tijk (gevuld met katoen, wol en zijde) maakt het plaatje compleet.

Verkrijgbaar vanaf €799,-

Silverline-Stapel-Matrassen-0058.jpg

Waarom een Pullman matras?

Dit zijn de voordelen van een Pullman matras:

 

- Pullman matrassen behoren al jaren op rij tot de best beoordeelde matrassen van Nederland.

- Matrassen waarbij de ondersteuning en ligcomfort subliem is.

- Het matras zorgt voor een ultieme drukverdeling van je lichaam op de juiste plaatsen.

- Een pullman matras heeft een goede ventilatie.

- De matrassen zijn voorzien van een hoogwaardige tijk (gevuld met katoen, wol en zijde).

- Een ruim assortiment (Goldline en Silverline), waardoor de kans van slagen groot is

Pullman Goldline collectie

Met een Pullman Goldline matras ervaart u een soepele eerste aanraking, gevolgd door de juiste tegendruk. Dit komt door de Inside pocketveren in het matras. Daarmee zorgt een hogere laag pocketveren voor de soepelheid en kleinere veren voor weerstand en ondersteuning. Een fijne combinatie wat een heel goed ligcomfort creëert. 

Een Pullman Silverline matras kan voorzien zijn van Inside pocketveren, maar ook van een 7-zones Honingraat interieur. Dit laatste heeft aan beide kanten verschillende windingen, waardoor de veer direct reageert op je lichaam. Zo krijgt uw lichaam op elke plek precies de juiste ondersteuning. 

Welk Pullman matras past bij u?

Om te bepalen welk Pullman matras bij u past staan ervaren adviseurs klaar in onze winkels. Zij zijn gespecialiseerd in het geven van passend advies, zodat u weer kan genieten van een heerlijke nachtrust. Is uw bed ook aan vervanging toe? Laat u dan alvast inspireren door onze boxspring collectie.

 

Pullman Silverline collectie

bottom of page