Stoffeerder gezocht!

Bijgewerkt op: 4 feb.

Kom jij ons DREAM-team versterken?

Gezocht: allround stoffeerder!


Dutch Dream Slaapcomfort is een boxspring-specialist met 5 filialen in Zuid-Holland. Een dynamisch en snelgroeiend bedrijf met een enthousiast team en een informele werksfeer.


Wat ons onderscheidt van de andere boxspring-specialisten? Dat is onze eigen fabriek in Ter Aar! Hier worden kwalitatief hoogstaande boxsprings en matrassen gemaakt onder het ‘Dutch Sleep’-label. Voor deze productie hebben we jouw hulp nodig!


In onze fabriek zoeken we een gemotiveerd iemand die ons kan ondersteunen in het productieproces. Jouw dag bestaat uit het snijden van stoffen, het maken van matrassen en toppers en het stofferen van boxsprings en hoofdborden. Voor de afwisseling kan je bij interesse ook inspringen bij de andere taken in onze fabriek, zoals houtbewerking en de inpak.


Word jij enthousiast van secuur werk en het leveren van kwaliteit? Ben je daarnaast leergierig en heb je een flexibele instelling? Dan zij wij opzoek naar jou! Werkervaring in een atelier en/of ervaring met industriële (naai-)machines is een pre.

Soort dienstverband in overleg. Mogelijkheden: fulltime of parttime. Onze voorkeur gaat uit naar fulltime.

Behalve een fijne en informele werksfeer met volop uitdagingen in je werk, bieden we je ook zeer goede arbeidsvoorwaarden, vaste werkdagen en veel afwisseling.


Ben je enthousiast? Wil je graag meer informatie of reageren? Stuur dan je vraag en/of sollicitatie & CV aan: info@dutchdreamslapen.nl – t.a.v. Peter van Werkhoven.


Meer informatie over ons bedrijf kun je vinden op: www.dutchdreamslapen.nl.


39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven