top of page

Lichtpakket t.w.v. €199,- cadeau! (elektrisch verstelbare boxspring)

Momenteel krijgt u bij aanschaf van een elektrisch verstelbare Dutch Sleep boxspring een prachtig lichtpakket t.w.v. 199,- cadeau! Dit pakket bestaat uit sierlijke bedlampjes en handige uitstapverlichting.


Uitstapverlichting

Uitstapverlichting zorgt voor een veilig gevoel in de nacht. Het is een subtiele ledverlichting onder het bed die met een sensor reageert op uw beweging. Erg handig wanneer u ‘s nachts bijvoorbeeld naar het toilet gaat. De verlichting zit aan de onderkant van uw boxspring en gaat automatisch aan wanneer uw voeten de grond raken. Zo vindt u snel en veilig uw weg zonder dat uw partner wakker wordt.

Bedlampjes op het hoofdbord

Leest u ’s avonds voor het slapen gaan het liefst nog even in bed of kijkt u dan nog even tv? Of vindt u het fijn om voor het slapen een lampje aan te hebben? Dan zijn onze stijlvolle bedlampjes ideaal. Deze zijn gevestigd op het hoofdbord. Naast dat het uw boxspring compleet maakt, is het ook heel handig in gebruik. Het licht valt op de plek waar u het graag wilt hebben en de verlichting is dimbaar.

U heeft de keuze uit een zwart of een zilver lichtpakket. Kom de mogelijkheden bekijken in een van onze winkels.


Let op, deze actie is niet geldig i.c.m. andere eigen Dutch Sleep acties.


lichtpakket cadeau

309 weergaven

Comments


bottom of page