Boxsprings volledig naar wens samengesteld

Bijgewerkt op: 25 mei

Wist je dat wij dagelijks unieke boxsprings en matrassen maken in onze Nederlandse fabriek in Ter Aar? Hierdoor kunnen wij maatwerk en unieke boxspring volledig naar wens produceren.


Een mooie kwaliteit en een hoog ligcomfort staat bij ons centraal. In de winkels nemen onze adviseurs graag de tijd om samen met jou de boxspring en het matras te vinden die bij jouw lighouding en wensen past. Vervolgens heb je nog de keuze uit vele stoffen, uitvoeringen en kleuren. Als alle beslissingen zijn genomen gaan de vakmensen in onze fabriek aan de slag om jouw droombed te produceren. Met hoogwaardige producten en materialen van Nederlandse bodem wordt je bed handmatig samengesteld.


Nadat alle losse materialen bij ons binnen zijn gekomen, kan de opbouw naar een (top)matras / boxspring beginnen. Om dit op een professionele wijze te realiseren is vakkennis onmisbaar. Op iedere afdeling hebben we ervaren personeel. Neem een voorbeeld aan Peter en Halil, zij werken al bijna 30 jaar samen in de beddenbranche en weten als geen ander hoe je een mooie kwaliteit in slaapcomfort maakt.


Maar ook Jeanette heeft haar specialiteit. Zij is namelijk onze vakvrouw in de houtzagerij. Bij de afdeling hout wordt de basis gelegd voor de bouw van de boxsprings. Jeanette heeft regelmatig handige mannen die haar bijspringen bij het monteren van de bedden.


De stof van de boxsprings wordt gemaakt in ons atelier. Hier hoor je dagelijks naaimachines snorren en worden de stoffen vakkundig en met veel precisie genaaid.


Alle taken die horen bij het maken van een matras of boxspring vereisen zorgvuldigheid. Ook als we naar het afronden van een nieuw matras of boxspring gaan: het maken van de matrastijk en stoffering voor de boxsprings in ons eigen atelier. De finishing touch wordt verzorgd door Reno. Vooral het stofferen van de boxsprings is zijn specialiteit. Heel behendig zorgt hij ervoor dat de stoffen prachtig aansluiten op het houtwerk van de boxspring.
43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven