top of page

M line actie 25% korting!

Mline actie, 25% korting! Profiteer van 25% korting op de Mline Cool Motion matrassen, Active Pillow kussen en Active Control dekbed.


Cool motion matrassen

Wat zijn de voordelen van een Mline matras Cool Motion? De Cool Motion matrassen van M line bieden niet alleen een goede ondersteuning, maar creëren ook een perfecte slaaphouding waardoor je lichaam volledig kan ontspannen. Het is niet voor niks dat M line matrassen worden aanbevolen door topsporters en fysiotherapeuten.


Wat maakt de Cool Motion matrassen zo bijzonder? Het geheim zit in hun unieke samenstelling. De matrassen zijn gemaakt van diverse schuimsoorten en afgedekt met innovatief visco-elastisch schuim, beter bekend als traagschuim. Dit materiaal biedt drukverlichting door de contouren van uw lichaam te volgen, wat resulteert in een buitengewoon comfortabele slaapervaring. Mline Cool Motion matrassen zijn drukverlagende matrassen. Ideaal voor lichamelijke/ademhalings- klachten of onrustige slapers.


Hier vindt u alvast meer informatie over onze verschillende Cool Motion matrassen.


Professioneel advies in onze winkels

Een matras of kussen moet niet alleen lekker liggen, maar het moet bovenal de juiste ondersteuning geven. Daarom is persoonlijk advies in onze winkels van onschatbare waarde. Hier zijn onze deskundige verkopers gespecialiseerd in het adviseren van het juiste M line matras. Ze staan voor u klaar in vijf verschillende winkels, waar u kunt ontdekken waarom een M line matras de sleutel is tot een gezonde en ontspannen slaap.


Investeer in uw nachtrust, kom naar een van onze winkels en ervaar weer een heerlijk slaapcomfort. De aanbiedingen van M line zijn geldig tot 21 april.M line actie

550 weergaven

Comments


bottom of page