top of page

Luxe pocket-topper upgrade GRATIS! T.w.v. €650,-

Ontvang een gratis pocket-topper bij aanschaf van een elektrisch verstelbare boxspring!

Bij het kiezen van een nieuwe boxspring is comfort en ondersteuning van essentieel belang voor een goede nachtrust. Wij hebben daarom nu een hele fijne actie: ontvang een gratis pocket-topper upgrade ter waarde van 650,- bij de aanschaf van een elektrisch verstelbare boxspring!


Wat zijn de voordelen van onze pocket-topper?

  1. Uitstekende veerkracht en ondersteuning: De pocketveren in onze topper zorgen voor een optimale veerkracht en ondersteuning. Hierdoor past de topper zich aan uw lichaamshouding aan, waardoor u geniet van een comfortabele en ontspannen nachtrust.

  2. Perfecte ventilatie: De open ruimte tussen de pocketveren zorgt voor een uitstekende ventilatie.

  3. Luxe nachtcomfort zonder extra kosten: Bij de aanschaf van een elektrisch verstelbare boxspring ontvangt u deze pocket-topper helemaal gratis. Dit betekent dat u voor dezelfde prijs als de standaard topper kunt genieten van een nog luxere nachtrust.

Deskundig advies in onze winkels:

We begrijpen dat het kiezen van het juiste bed een belangrijke beslissing is. Onze ervaren adviseurs staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het vinden van de perfecte boxspring die aansluit op uw behoeften en voorkeuren. In onze winkels nemen we de tijd om naar u te luisteren en u te adviseren bij het maken van de juiste keuze voor een goede nachtrust.

Eigen productie in Ter Aar:

Wist u dat onze boxsprings worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Ter Aar? Hierdoor kunnen we een hoogwaardige kwaliteit garanderen en uw boxspring volledig naar wens samen stellen. Van stijlvol design tot optimaal comfort, wij bieden u de mogelijkheid om het bed te creëren dat perfect bij u past.

Kom langs in een van onze winkels, laat u adviseren en profiteer van deze speciale actie. Creëer uw ideale slaapomgeving en geniet van een heerlijke nachtrust met onze gratis pocket-topper.


Let op, deze actie is geldig op onze Dutch Sleep boxsprings en niet geldig i.c.m. andere eigen Dutch Sleep acties.243 weergaven
bottom of page