top of page

Vacature Bezorger/monteur

Gezocht: bezorger/monteur en voor de afwisseling ook helper bij het productieproces!


Dutch Dream Slaapcomfort is een boxspring-specialist met 5 filialen in Zuid-Holland. Een dynamisch en snelgroeiend bedrijf met een enthousiast team en informele werksfeer.


Wat ons onderscheidt van de andere boxspring-specialisten? Dat is onze eigen fabriek in Ter Aar! Hier worden kwalitatief hoogstaande boxsprings en matrassen gemaakt onder het ‘Dutch Sleep’-label. Naast onze eigen productie, bieden we in onze winkels een mooie mix van topmerken zoals M line, Cinderella, Caresse en Pullman.


In onze vestiging in Ter Aar hebben we nu een hele leuke functie beschikbaar. De hoofdfunctie is het bezorgen en monteren, maar door onze eigen productie is deze functie juist afwisselend. De ene dag zal je onze klanten blij maken met het bezorgen & monteren van hun bestelde producten en de andere dag spring je bij in het productieproces met uitdagende werkzaamheden. Deze werkzaamheden variëren van houtbewerking tot stoffering.


Word jij enthousiast van fysiek werk, ben je in het bezit van rijbewijs B en ben jij iemand met een goede fysieke conditie, technisch inzicht en een verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Behalve een fijne en informele werksfeer met volop uitdagingen in je werk, bieden we je ook zeer goede arbeidsvoorwaarden, vaste werkdagen en veel afwisseling.

Soort dienstverband in overleg. Mogelijkheden: fulltime of parttime.

Interesse? Wil je graag meer informatie of reageren? Stuur dan je vraag en/of sollicitatie & CV aan: info@dutchdreamslapen.nl – t.a.v. Peter van Werkhoven.


<