top of page

Hoog laag bedden

Wist je dat wij ook hoog laag bedden in ons assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. Ons hoog laag bed zorgt voor een fijne nachtrust en heeft de uitstraling van een luxe boxspring!


Wat zijn de belangrijkste voordelen van een hoog laag bed?

Met een hoog laag bed kom je gemakkelijker je bed in en uit, hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om langer thuis te wonen. Verder kan je een hoog laag bed in zijn geheel omhoog zetten en kan je verzorging krijgen op een fijne hoogte. Tevens is er een anti-Trendelenburg stand, op deze manier kan je met je bovenlichaam hoger liggen terwijl je rug gedurende de nachtrust nog steeds recht blijft. Hierdoor heb je minder last van o.a. ademhalings-, maag- en slokdarmklachten en krijgt je lichaam alsnog de ondersteuning die het nodig heeft.


Een ander groot voordeel is dat stofzuigen onder het bed en het bed opmaken een stuk makkelijker is. En weet je wat het mooiste is? Ons hoog laag bed ziet er niet uit als een ‘zorg bed’, het heeft namelijk de uitstraling van een luxe boxspring. Door onze eigen productie is het bed geheel naar wens samen te stellen, denk hierbij o.a. aan de stof, kleur en het formaat. Op deze boxspring kan ieder gewenst matras geplaatst worden.


Passende matrassen

Voor een fijne nachtrust zijn goede matrassen van belang. Hiervoor zien we je graag in een van onze winkels. We testen samen met jou welk matras perfect bij jou past. Met persoonlijk advies letten we voornamelijk op een rechte lighouding en een goed ligcomfort.


Geniet jij straks van gemak en comfort in een puur Hollands hoog laag bed? Uiteraard ben je van harte welkom om de mogelijkheden van onze Comforta boxspring geheel vrijblijvend te komen bekijken. Wij adviseren je graag! Bekijk hier alvast meer over onze eigen boxsprings.54 weergaven