Welk kussen of dekbed past bij jou?

Bijgewerkt op: 7 okt.

Voor een goede lighouding is het belangrijk dat je kussen bij jou en je matras past. Wist je bijvoorbeeld dat bepaalde nek/schouderklachten ook vanuit je kussen kunnen komen? Een kussen heeft namelijk ook invloed op je lighouding. Veel schouder/nek klachten kunnen worden voorkomen door een juiste combinatie tussen matras en kussen. En nog een interessant feitje: wist je dat een kussen 2/3 jaar meegaat? Daarna vermindert de ondersteuning en hygiene.


Wil je een nieuw matras kopen, of is je kussen aan vervanging toe? Onze verkopers testen graag ons brede assortiment kussens. Hierbij is het belangrijk dat je lekker ligt, maar wordt voornamelijk gelet op een rechte lighouding. Als je een nieuw matras hebt gekocht is je lighouding anders dan op je oude matras. Hier past je huidige kussen vaak niet meer bij. Wij raden daarom aan om bij een nieuw matras ook gelijk een nieuw kussen aan te schaffen.

Dekbedden

Maar laten we ook een goed dekbed niet vergeten. Bij iedere soort slaper en bij elk seizoen past een ander dekbed. Denk hierbij aan dekbedden in een enkele uitvoering of 4 seizoenen, maar ook in anti-allergische, wasbare, koele, warme, latex, luxe alpaca, wolle of volle donzen dekbedden. Wij laten je graag de verschillen zien en voelen. Heb je het snel warm? Dan zijn onze verkoelende Zenzo dekbedden/slopen bijvoorbeeld heel fijn voor jou.


Bedtextiel

Na lang gebruik zijn hoeslakens en dekbedovertrekken vaak versleten, verkleurd en/of hygiënisch niet meer fris. Gelukkig heb je bij ons de keuze in een breed assortiment bedtextiel met een diversiteit in kleuren en materialen. Wij hebben de bedtextielmerken Dommelin, Beddinghouse, Formesse, Jeannette Vite en Kayori in ons assortiment.


Kortom, heb je vragen en/of wil je persoonlijk advies bij de aanschaf van je kussen/dekbed of bedtextiel? Kom dan gerust vrijblijvend en ongedwongen langs in een van onze winkels.


kussen en dekbed kopen

97 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven