GRATIS RC-MOTOREN

Bijgewerkt op: 3 dagen geleden

Krijg bij aankoop van onze elektrisch verstelbare boxspring Toscane RC-motoren (draadloze afstandsbediening) t.w.v. 199,- cadeau!


Nooit meer last van die kabel aan de zijkant van het bed, maar gewoon een goede losse afstandsbediening die met de stofzuiger niet losgetrokken kan worden. Momenteel krijgt u bij onze populaire boxspring Toscane gratis draadloze afstandsbedieningen. Dit geeft onze elegante boxspring nog een luxere uitstraling!


Onze boxsprings worden handmatig geproduceerd in onze eigen fabriek in Ter Aar. Door deze eigen productie is het mogelijk om uw bed volledig zelf samen te stellen. Denk hierbij aan de stof, kleur en het hoofdbord.


Persoonlijk advies

Bij ons is een goed ligcomfort het allerbelangrijkst. Bij een nieuwe boxspring horen daarom ook vaak nieuwe matrassen. Deze zijn er in veel soorten en maten, maar welke past bij u? Daarvoor zien we u graag in een van onze winkels. We nemen de tijd, luisteren naar uw wensen en creëren voor het perfecte slaapcomfort. Wij maken matrassen in eigen fabriek, maar zijn ook dealer van o.a. Pullman en M line.


Wij helpen u graag vrijblijvend in een van onze winkels in Alphen aan den Rijn, Delft, Hazerswoude, Naaldwijk en Ter Aar.273 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven