GRATIS RC-MOTOREN

Krijg bij aankoop van onze elektrisch verstelbare boxspring Toscane RC-motoren (draadloze afstandsbediening) T.W.V. 199,- cadeau!


Nooit meer last van die kabel aan de zijkant van het bed, maar gewoon een goede losse afstandsbediening die je met de stofzuiger niet los kan trekken. Momenteel krijg je bij onze populaire boxspring Toscane gratis draadloze afstandsbedieningen. Dit geeft onze elegante boxspring nog een luxere uitstraling!


Onze boxsprings worden handmatig gemaakt in onze eigen fabriek in Ter Aar. Door onze eigen productie is het mogelijk om je bed volledig zelf samen te stellen. Denk hierbij aan de stof, kleur en het hoofdbord.


Persoonlijk advies

Bij ons is een goed ligcomfort het allerbelangrijkst. Bij een nieuwe boxspring horen daarom ook vaak nieuwe matrassen. Deze zijn er in veel soorten en maten, maar welke past bij jou? Daarvoor zien we je graag in een van onze winkels. We nemen de tijd, luisteren naar je wensen en creëren voor jou het perfecte slaapcomfort. Wij maken matrassen in eigen fabriek, maar zijn ook dealer van o.a. Pullman en M line. Momenteel ontvang je ook 25% korting op alle Coolmotion matrassen van M line.


Wij helpen je graag vrijblijvend in een van onze winkels in Alphen aan den Rijn, Delft, Hazerswoude, Naaldwijk en Ter Aar. Op Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag zijn we ook geopend, alleen onze winkel in Ter Aar is dan gesloten.


Bekijk hier meer over ons.

157 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven