top of page

EK ACTIE: M line 1+1 gratis bij een Dutch Sleep boxspring!

Bent u op zoek naar de perfecte nachtrust? Profiteer dan van onze EK-actie! Bij aankoop van een elektrisch verstelbare Dutch Sleep boxspring krijgt u het tweede Cool Motion M line matras helemaal gratis. Dat klopt, onze M line matrassen zijn dan 1+1 gratis!

 

De voordelen van drukverlagende M line Matrassen

Om topprestaties te kunnen leveren, is een goede nachtrust essentieel. Met de drukverlagende Cool Motion matrassen van M line kan je lichaam volledig herstellen. De matrassen volgen de contouren van het lichaam, helpen om uw lichaam gelijkmatig te ondersteunen en verminderen de last op drukpunten. Dit leidt tot een ontspannen en meer herstellende slaap. Het is niet voor niks dat M line matrassen worden aangeraden door topsporters, waaronder ook door onze eigen oranje voetbaltoppers!


Waarom kiezen voor een elektrisch verstelbare Dutch Sleep boxspring?

Onze Dutch Sleep boxsprings worden volledig naar wens samengesteld in onze eigen fabriek in Ter Aar. Dit betekent puur Hollandse kwaliteit, speciaal voor u gemaakt. U kunt zelf het model, de maat, de stof, de kleur, het hoofdbord en de poten kiezen. Elke boxspring wordt pas na bestelling met de hand geproduceerd, zodat u gegarandeerd een uniek en gloednieuw product ontvangt.

 

Kom langs in een van onze winkels en profiteer van de Mline 1+1 gratis actie

Wilt u profiteren van onze EK-actie en de matrassen uitproberen? Bezoek een van onze winkels. Ons deskundige team staat klaar om u persoonlijk te adviseren en u te helpen bij het samenstellen van uw ideale boxspring en matras. Met een passend en goed advies kunt u genieten van een heerlijk slaapcomfort.


Deze actie is tijdelijk, dus wacht niet te lang. Kom langs en geniet van een heerlijke nachtrust met de voordelen van onze puur Hollandse boxsprings en de drukverlagende M line matrassen.

 

Onze winkels zijn gevestigd in:

Delft, Schieweg 87C, tegenover de Makro

Naaldwijk, Gildestraat 227A, aan de rand van de woonboulevard Hazerswoude, Rijndijk 2D, Rijneke Boulevard Ter Aar, Geerweg 42A


Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen en u te helpen bij het vinden van uw ideale slaapcomfort!


Let op, deze actie is niet geldig i.c.m. andere acties en loopt t/m 14 juli 2024. De actie is geldig op M line Cool Motion matrassen i.c.m. een elektrisch verstelbare Dutch Sleep boxspring.


mline matras 1+1 gratis

mline 1+1

mline actie

947 weergaven

Comentários


bottom of page