top of page

Een vakantiegevoel in je eigen slaapkamer

Verlang jij ook naar de vakantie? Daar kan je eindelijk ontspannen en genieten van het comfort van een luxe hotelboxspring. Maar waarom zou je dat gevoel beperken tot de vakantie? Bij ons kan je dat luxe hotelgevoel straks in je eigen slaapkamer ervaren.


Geniet elke nacht weer van een heerlijk ligcomfort. In onze winkels nemen ervaren adviseurs de tijd om je van persoonlijk advies te voorzien. Het is ons vak om je te adviseren in het matras die bij jou en je voorkeuren past. Je slaaphouding en de juiste ondersteuning zijn immers essentiële elementen voor een goede nachtrust. In de winkel kan je proefliggen en let de adviseur op je houding en comfort.


Productie in eigen fabriek

Naast een goed ligcomfort kan je bij ons je complete bed volledig naar wens samenstellen. Van stijl en vormgeving tot ultiem comfort. Met een ruime keuze in stijlen, materialen en afwerkingen creëer je een slaapkamer die past bij jouw persoonlijke smaak en wensen. De boxsprings en matrassen worden in eigen fabriek handmatig geproduceerd, waardoor er veel mogelijkheden qua maten en vormgeving zijn.


Profiteer van onze acties

En er is goed nieuws! We hebben diverse acties lopen. Bekijk de acties hier en maak je droombed nog completer. Laat je inspireren en adviseren door de specialisten in de Dutch Dream winkels. Geniet jij binnenkort van een vakantiegevoel in eigen slaapkamer?


hotel boxspring

38 weergaven

Comments


bottom of page