Boxsprings voor ieder interieur

Bijgewerkt op: 14 apr.

De oktober woonmaand staat in het teken van interieur en prachtig gestylde ruimtes. Is jouw kamer toe aan een make-over? Onze boxsprings, die je zelf kan samenstellen, maken het plaatje helemaal compleet!


Onze boxsprings worden met de hand gemaakt in eigen fabriek in Ter Aar. Hierdoor kunnen ze volledig naar wens worden samengesteld. Door een ruime keuze in modellen, hoofdborden, stofsoorten en kleuren is er voor ieder interieur wel wat moois!


Wil je een specifieke kleur boxspring? Wij geven je alvast een handige tip: ‘kies eerst je boxspring en bouw daar dan de rest van je interieur omheen. Je boxspring is een groot onderdeel van je kamer. Om een perfect geheel te creëren is het aan te raden om daar bijvoorbeeld gordijnen en meubels bij uit te kiezen.' Vraag gerust om een stofstaaltje van je gekozen boxspring!


Onze ervaren adviseurs laten graag de mogelijkheden zien die passen bij jouw stijl/wensen. Daarnaast adviseren we graag in het matras die bij jou past. Persoonlijk advies in een ongedwongen sfeer, dat is wat je ervaart bij ons. Zien we jou ook snel?

78 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven