top of page

Bezorging

Wij nemen contact op voor het maken van een aflevermoment. Nadat wij een afspraak met u hebben gemaakt, gaan we ervan uit dat we u thuis aantreffen om de goederen in ontvangst te nemen. Bestellingen in Nederland leveren én monteren onze bezorgers alleen in overleg met onze planner.


Wij bezorgen in principe via de trap tot op de 2e verdieping, als er een lift aanwezig is en de artikelen in de lift passen, dan wordt er ook hoger bezorgd. Mocht uw situatie anders zijn, dan bespreken we dat graag.


De bezorgers rekenen wel op een vrije doorloop. Zorg dat de route of het trappengat vrij is en haal kwetsbare spullen, fotolijstjes en andere accessoires tijdelijk weg. Zo weten we zeker dat er niets beschadigd. De ruimte waar het aangekochte artikel geïnstalleerd dient te worden, behoord leeg te zijn zodat installatie op een normale wijze kan plaats vinden. Wilt u aangeven aandien er sprake is van een kwetsbare vloer, pvc, kurk of andere zachte materialen? Uiteraard gaan onze installateurs met de grootste voorzichtigheid te werk.


De bezorgkosten bedragen €75,- euro. Wij monteren dan ook uw boxspring. Indien de aangeschafte goederen niet naar boven kunnen i.v.m. draai en/of afwijkende toegang en/of het hoofdbord/het bed moet aangepast worden, zitten daar extra onkosten aan verbonden vanaf €150,- euro.


Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen en wij wensen u een goede nachtrust.


コメント


bottom of page