top of page

Creëer ruimte en stijl met onze nieuwe bedbank en bed in box collectie!

Ben jij op zoek naar een innovatieve oplossing om optimaal gebruik te maken van een ruimte? Maak kennis met de bedbank en bed in box van het exclusieve merk Hovden. Deze bedden zijn nieuw in ons assortiment.


Optimaal comfort

Hovden staat synoniem voor hoogwaardige kwaliteit, en dat voel je zodra je neerploft op het bed. Beschikbaar in een- of tweepersoons, biedt de bedbank en bed in box het perfecte evenwicht tussen comfort en ruimtebesparing. De bedbank is heel eenvoudig uitklapbaar en de bed in box draait u in één beweging om, zodat u het bed uit de kast kunt klappen.


Stoffen en kleuren

Een bed moet niet alleen comfortabel zijn, maar ook passen bij jouw persoonlijke stijl. Daarom zijn de bedbanken verkrijgbaar in diverse stoffen, kleuren en poten. Breng een bezoek aan een van onze winkels en ontdek de diversiteit aan stofstalen die beschikbaar zijn - voel de texturen, zie de kleuren en vind jouw perfecte match.


Ervaar het zelf

Bezoek een van onze winkels en ervaar de Hovden bedden zelf. Probeer ze uit, voel de stoffen en ontvang persoonlijk advies. Wij zijn hier om jou te helpen de perfecte slaapoplossing te vinden die past bij jouw levensstijl en behoeften.


bedbank

bedbank goede kwaliteit

bed in kast26 weergaven

Comentários


bottom of page