top of page

5 jaar bescherming en service met IPROTEQT!

Zit er een vlek op uw boxspring, bent u met een schaafwond langs uw boxspring geschoven of heeft uw hond vlekken achtergelaten? Met de nieuwe service van iProteqt bij Dutch Dream Slaapcomfort is dat geen probleem meer! Bescherm uw boxspring en krijg vijf jaar lang gratis professionele hulp aan huis in het geval van vlekken en eventuele andere problemen.


Met de iProteqt service kunt u 5 jaar zorgeloos genieten van uw boxspring. Wilt u uw nieuwe boxspring goed beschermen tegen vlekken en vijf jaar lang gratis professionele hulp aan huis in het geval van vlekken en eventuele andere problemen? Kies dan voor de iProteqt service, u betaalt hier eenmalig 75 euro voor.


U ontvangt een speciale iProteqt verzorgingsset waarmee u zelf snel en gemakkelijk uw nieuwe boxspring kunt beschermen en reinigen. Ontstaat er toch een vlek die u zelf niet kunt verwijderen, dan wordt de vlek de eerste vijf jaar kosteloos door een meubelspecialist bij u thuis professioneel verwijderd.


Naast vlekken is er ook garantie op onder andere losse knopen, pilling, kraak/piep geluiden en losgeraakte stiknaden.


Let op! Dit kan alleen aanschaft worden bij aankoop van een boxspring, dus wanneer deze nog niet is uitgeleverd.


Download onderstaande folder voor meer informatie. Hier kunt u ook zien welke soort vlekken en problemen onder de garantie vallen:

6506-781096-iProteqt-5-jaar-Textiel-Boxspring-folder
.pdf
Download PDF • 1.51MBComments


bottom of page