Matras vervangen van uw boxspring

De matras van uw boxspring gaat niet levenslang mee, waarschijnlijk bent u zich daarvan bewust. Door veelvuldig gebruik gaat slijtage ontstaan. Na ongeveer 10 jaar treden de bekende problemen van een versleten matras op. Het matras van uw boxspring zakt in of vertoont ongemakken zoals kuilvorming. Het is tijd om het matras van uw boxspring te vervangen.

 

Een nieuw matras in dezelfde stof

Vaak blijkt het lastig te zijn om een nieuw matras voor uw gestoffeerde boxspring te vinden in dezelfde maat en kleur. Ongeveer 10 jaar geleden heeft u een complete gestoffeerde boxspring aangeschaft. Onderdelen zijn vaak niet meer leverbaar. Dutch Dream heeft de oplossing! Wij maken ieder matras volledig op maat voor uw boxspring. In onze showroom komt u het matras naar uw wens testen. Heeft u een favoriet gevonden? Wij zorgen dat deze op uw boxspring komt te liggen.

 

Matrashoezen met rits

Voorwaarde voor deze unieke service is dat de oude matrashoezen voorzien zijn van een ritssluiting. Hierdoor kunnen wij de matraskern eenvoudig vervangen voor een nieuw matras. Natuurlijk hoort daar ook een frisse topper bij. Ook die maken wij voor u op maat.

 

Dutch Sleep fabriek

Wij bieden deze service aan voor iedere boxspring, zowel een Dutch Sleep boxspring als andere merken. Onze Dutch Sleep fabriek maakt het mogelijk om de levensduur van uw boxspring te verlengen. Wilt u meer weten of deze service? Neem gerust contact met ons op, of kom langs in één van de vestigingen.

Boxspring_denim Boxspring_denim